Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nesreća u osijeku

Bivša Šeksova supruga stabilno nakon što je podletjela pod vlak

pružni prijelaz, pruga,tračnice, vlak
Marko Mrkonjić/PIXSELL
13.01.2012.
u 15:11

Marija Šeks diše samostalno, ali njezino je stanje još ozbiljno. Slomljeno joj je sedam rebara, nakupnuo joj je kralježnjak, a dobila je i udarac u glavu.

Marija Šeks (68), bivša supruga Vladimira Šeksa, koja je u četvrtak u Osijeku podletjela pod vlak, i dalje je pod budnim okom liječnika, ali je stabilna. Budna je, kontaktibilna i diše samostalno, a smještena je na Jedinici intenzivnog liječenja KBC-a Osijek.

No, iako joj je stanje bolje, liječnici, neslužbeno doznajemo, još uvijek ne mogu sa sigurnošću reći da je životna opasnost potpuno prošla. Za takve je zaključke ipak potrebno pričekati još jedno vrijeme. Nesretnoj ženi, kako smo doznali, slomljeno je čak sedam rebara, napuknuo je kralježak, a dobila je i udarac u glavu. U osječku je bolnicu dovezena s teškim ozljedama opasnim za život. Nije podvrgnuta nikakvom operativnom zahvatu jer do sada za tim nije bilo potrebe.

Marija Šeks u četvrtak je oko 16.45 sati hodala preko pruge na neobilježenu prijelazu koji spaja Vukovarsku ulicu i najveće osječko naselje Sjenjak, gdje i stanuje. Tračnice je u tom trenutku preskakalo još nekoliko osoba. Putnički vlak koji je nailazio iz Belog Manastira trubio im je, no Marija mu nije uspjela pobjeći. Začuo se snažan udarac. Vlak ju je odbacio, pričaju očevici, nekoliko metara dalje. Upomoć su joj odmah priskočili prolaznici, kao i putnici iz vlaka te strojovođa. Oni koji je poznaju kažu da se vjerojatno nije snašla jer ima slab vid.

Na tom su potezu pruge, inače, tri divlja prijelaza preko kojih, unatoč zabranama i upozorenjima, svakodnevno prelaze stotine građana. Nesreća je na tom potezu bilo i prijašnjih godina.

– Ima i onih koji se šetaju preko pruge kao na promenadi, strašno su neoprezni – ističu susjedi iz okolnih zgrada.

Marija i Vladimir Šeks u braku su bili 34 godine, a razveli su se 2001. Dobili su dvoje djece, kćer Zrinku i sina Domagoja koji je 2005. poginuo u Indiji pod još nerazjašnjenim okolnostima. Bilo mu je 26 godina. Zrinka je sutkinja na Općinskom sudu u Osijeku. Znanci Mariju opisuju kao mirnu i tihu ženu koja se ne voli medijski niti na bilo koji drugi način eksponirati.

Ključne riječi

Komentara 2

NA
nadaparabola
18:00 13.01.2012.

pored svih nedaća nije ni čudo da je gospođa bila negdje ,a da ni sama ne zna gdje.izgubiti prvenstveno sina,kćer za svojim poslom,a o vladimiru ne bih da komentarešem.ukratko:žena majka i heroj.svaka joj čast.

LE
lebar
20:11 13.01.2012.

ko je bio u blizini seksa i atomska bomba je macji kasalj,a ovaj vlak koji je jurio vodom razrijedenim dizelom hrvatske proizvodnje bi se i sam raspao par kilometara nizvodno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije