Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRE TWEETOVIMA

Bernardić zahvalio članovima, Obersnel mu poručio što da pročita

01.10.2017.
u 12:16

Dospisivanje tweetovima novi je omiljeni način razmjene mišljenja političkih (ne)istomišljenika

Predsjednik SDP-a Davor Bernardić u subotu je dobio podršku na maratonskoj sjednici Glavnog odbora. Nakon maratonske sjednice osjetio je potrebu da se porukom članovima i javnosti oglasi putem Twittera.

- Hvala Glavnom odboru na podršci. SDP Hrvatske je stabilan i nastavljamo raditi, napisao je Bernardić, koji je dobio aklamativnu podršku svih članova Glavnog odbora osim četvero suzdržanih.

Na njegovu objavu brzo je stigao podgovor riječkog gradonačelnika Vojka Obersnela, koji je u posljednje vrijeme izbjegavao otvorena sučeljavanja i iznošenje stavova.

Sad se čekaju nove poruke na Twitteru.

 

Komentara 10

Avatar Pola Marku, pola Mostu
Pola Marku, pola Mostu
12:37 01.10.2017.

SDP? Prestanite nas više maltretirati s tom bezveznom majušnom grupicom antifašističkih debila. Koga briga za njihove glupe tweetove.

AF
afer
13:00 01.10.2017.

Lako je Oberšnelu, njemu je Tito ostavio garderobu...

KA
kamenjar0404
15:32 01.10.2017.

Vidi ti ovog yu humaniste Obersnela sto nas 40 godina u udobnoj fotelji poučava da ipak nismo svi ustase i fašisti,naravno on to prosudjuje !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije