Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BERNARDIĆ SIGURAN

Predsjedništvo SDP-a: Milanku Opačić i Miranda Mrsića kazniti opomenama pred isključenje

Davor Bernardić
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/2
30.09.2017.
u 18:36

Nitko nije glasao za Bernardićevu smjenu, 4 suzdržanih

Nitko od SDP-ovaca nije glasao protiv predsjednika Davora Bernardića. Četvero ih je suzdržanih. 

Nakon toga sastalo se Predsjedništvo stranke na kojem se raspravljalo o daljnoj sudbini Milanke Opačić i Miranda Mrsića. Predsjedništvo predlaže da se to dvoje ćlanova zbog svojih stavova i javnih istupa kazni opomenom pred isključenje. Dakako, tu odluku još treba potvrditi Glavni odbor.

Nakon ove odluke Predjedništva oglasio se i prozvani Mirando Mrsić:

- Sve što sam radio i što radim u interesu je SDP-a. Želim da SDP sluša građane i da njihovi problemi budu u fokusu rada naše stranke. Želim da SDP bude bolja stranka koja će i Hrvatsku činiti boljom. Želim SDP koji uključuje a ne isključuje! I dalje ću biti FOKUSiran na probleme gradjana i raditi kao i do sada, rekao je Mrsić nakon odluke Predsjedniptva.

Podsjetimo, nakon što je dobio gotovo jednoglasnu potporu Predsjedništva SDP-a šef te stranke Davor Bernardić doznao je kako diše Glavni odbor. Na sjednici koja na Iblerovu trgu počela u 10 sati upravo prva točka dnevnog reda bila je glasanje o povjerenju predsjedniku stranke. 

Nakon glasanja o povjerenju slijedilo je glasanje hoće li iduća stranačka konvencija biti izborna ili tematska. Odlučeno je da će biti tematska.

Kako neslužbeno doznajemo suzdržani članovi SDP-a su Stiven Vladislavić, Nataša Poparićm Nikša Peronja i Mijo Kladarić.

Davor Bernardić
1/18

 "Nastavljamo dalje raditi za Hrvatsku. Bez brige, SDP je stabilan i jedina alternativa ovoj lošoj i pod teškim optužbama za muljažu i kriminal opterećenoj Vladi", izjavio je novinarima Bernardić.

Nakon stanke raspravljat će se hoće li Milanka Opačić i Mirando Mrsić dobiti opomenu ili isključenje iz stranke.

Ključne riječi

Komentara 78

BO
bojuki1
15:25 30.09.2017.

SDP gubitnici moraju biti složni zbog ono nešto sitno privilegija što im je ostalo. Vrh SDP-a je skup neradnika i parazita, tzv. crvena buržoazija. Nemaju ni jedan dan radnog staža van SDP-a ili državnih službi Međusobno se ekipa u vrhuhu SDP-a mrzi jer svi hoće biti mali diktatori poput njihovog uzora Tita, ali ih ujedinjavaju privilegije, mržnja prema Hrvatskoj, jugo ideologija, prezir prema katoličkoj crkvi i dijaspori te je to dovoljno da budu složni.

Avatar Retardo
Retardo
15:12 30.09.2017.

Prije će drugu Titu narasti noga nešto što će SDP postati hrvatska stranka, sa ili bez nakupine proteina po imenu Bero Kupus.

GU
Gustirna
15:16 30.09.2017.

Usrala se cetnicka frakcija... pa cak i oni koji su potegli ovo pitanje nisu bili protiv.... u strahu da ce morati preci kod svoga pupovca...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije