Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAGEDIJA

Užas u Splitu: Ubio ženu pa se objesio u crkvi?

Ubojstvo u Splitu
Foto: Ivo Čagalj/PIXSELL
1/10
22.06.2017.
u 09:56

Žena  (53)  nađena  je  mrtva  u  obiteljskoj kući na predjelu Kamen Šine u Splitu.

Žena  (53)  nađena  je  mrtva  u  obiteljskoj kući na predjelu Kamen Šine u Splitu.  

Njezino  tijelo  nađeno  je  30  minuta  poslije  ponoći,  a  kako  su  na  tijelu  bili  vidljivi  tragovi  nasilne  smrti, posumnjalo  se  na ubojstvo.

U PU splitsko-dalmatinskoj potvrdili su da je tijelo  53-godišnjakinje nađeno, ta se je o svemu obaviješteno tužiteljstvo koje  je počelo s provođenjem izvida. Policija je u noći na četvrtak počela i  potragu  za  suprugom  mrtve žene, a njegovo tijelo nađeno je malo  poslije osam  sati.  

Nađen je obješen u crkvi  u  izgradnji  u  blizini svoje obiteljske kuće. U splitskoj policiji kazali su da se još uvijek provodi očevid kojim bi se trebale utvrditi sve okolnosti događaja i pronalaska dvaju mrtvih tijela.

Komentara 31

Avatar uz_kavicu
uz_kavicu
12:56 22.06.2017.

Ima li još uopće jakih, stabilnih i odgovornih ljudi koji se mogu nositi s životnim problemima kakvi god oni bili?

OB
ObrenM
10:58 22.06.2017.

Dijelo sotone.

AL
alkar2013
11:26 22.06.2017.

Što će nam dolazit ISIL-ovci, sami ćemo se pobiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije