Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odgođeno suđenje

Ubio ženu, izbo punicu pa pokušao ubiti i sebe

Zagrebački Županijski sud
Foto: Anto Magzan/Pixsell
03.07.2017.
u 14:14

Mirno je sjeo na optuženičku klupu, čekajući da mu počne suđenje zbog optužbi da je u veljači ove godine nožem izbo svoju suprugu Milku

Sporim korakom, polako hodajući između dvojice pravosudnih policajaca, nezainteresiran za sve što se događa oko njega, Božo Antolić (75) ušao je u ponedjeljak u sudnicu zagrebačkog Županijskog suda. 

Mirno je sjeo na optuženičku klupu, čekajući da mu počne suđenje zbog optužbi da je u veljači ove godine nožem izbo svoju suprugu Milku (69), koja je od zadobivenih ozljeda preminula. Prije no što je pokušao i sebe ubiti, nožem je napao i punicu (90). Njoj su, kao i Antoliću život spasili liječnici, a Antolić je na koncu optužen za teško ubojstvo i pokušaj teškog ubojstva.

No, suđenje mu nije počelo jer je njegova obrana zatražila da ga se psihijatrijski vještači kako bi se ustanovilo je li uopće raspravno sposoban. Sud je zahtjev obrane prihvatio pa će sljedeće ročište biti zakazano nakon što Antolića vještak pregleda i izvještači.

Prema optužnici, on je u veljači u svom stanu u Španskom, prvo pijan istukao suprugu i punicu, a zatim ih je izbo nožem. Shvativši što je učinio, pokušao si je prerezati vrat. 

Komentara 2

DU
Deleted user
23:20 03.07.2017.

Covjek si obezbjedio dozivotni smjestaj i starateljstvo bez da ide u dom za starce. K tome jos i besplatno.

Avatar CVETKO1
CVETKO1
19:55 03.07.2017.

Trebao je prvi ubiti sebe a onda da pokuša da ubije druge !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije