Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
đakovo u panici

Belgijski ovčar nasrnuo na dječaka, otjerali ga susjedi s lopatama

Ilustracija
Foto: Getty Images
11.09.2019.
u 15:22

Još nije poznata težina ozljeda, ali po navodima svjedoka pas je dječaka ugrizao 'krvnički', do kosti desne noge.

Stanovnici Đakova u sve su većem strahu zbog učestalih napada pasa na djecu. Jučer je na dječjem igralištu belgijski ovčar nasrnuo na dječaka (8) kojega su od životinje spasili stanovnici ulice koji su izjurili iz kuće s motkama i lopatama

Cijelom incidentu svjedočio je i načelnik Policijske postaje Đakovo Velibor Vojnović koji se službenim automobilom vraćao u postaju.

- Odmah smo stali, susjedi su dijete unijeli u dvorište, a pas je još trčao uokolo. Uzeli smo dječaka, koji je krvario, u naše, službeno vozilo i odvezli ga na Hitni medicinski prijam u Đakovu. Dječak je bio u šoku - ispričao je Vojnović za Glas Slavonije.

Još nije poznata težina ozljeda, ali po navodima svjedoka pas je dječaka ugrizao 'krvnički', do kosti desne noge. 

Policija još uvijek pokušava pronaći vlasnika psa, a samu životinju koju mještani nisu uspjeli zauzdati, uhvatit će Veterinarska stanica Beli Manastir, s kojom Grad Đakovo ima sklopljen ugovor.

Đakovčani se u strahu pitaju je li posrijedi onaj isti belgijski ovčar koji je napao 11-godišnjaka u Strossmayerovu parku u veljači. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar Grunf
Grunf
15:25 11.09.2019.

zašto policajac nije usmrtio životinju???

VE
verica2
15:29 11.09.2019.

Koliko mora biti zaklanih, iznakaženih i doživotnih invalida da bi se zabranilo držanje nekih pasmina, propisala obveza nošenja brnjice i osiguralo poštivanje odluka jedinica lokalne samouprave o držanju pasa?

Avatar Untouchable
Untouchable
17:01 11.09.2019.

lažete

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije