Naslovnica Vijesti Crna kronika

Belgijski ovčar nasrnuo na dječaka, otjerali ga susjedi s lopatama

Još nije poznata težina ozljeda, ali po navodima svjedoka pas je dječaka ugrizao 'krvnički', do kosti desne noge.
11. rujna 2019. u 15:22 8 komentara 1078 prikaza
Ilustracija
Foto: Getty Images

Stanovnici Đakova u sve su većem strahu zbog učestalih napada pasa na djecu. Jučer je na dječjem igralištu belgijski ovčar nasrnuo na dječaka (8) kojega su od životinje spasili stanovnici ulice koji su izjurili iz kuće s motkama i lopatama

đulovac Policija utvrdila tko je ubio dva psa, Odvjetništvo kaže da još traju izvidi

Cijelom incidentu svjedočio je i načelnik Policijske postaje Đakovo Velibor Vojnović koji se službenim automobilom vraćao u postaju.

- Odmah smo stali, susjedi su dijete unijeli u dvorište, a pas je još trčao uokolo. Uzeli smo dječaka, koji je krvario, u naše, službeno vozilo i odvezli ga na Hitni medicinski prijam u Đakovu. Dječak je bio u šoku - ispričao je Vojnović za Glas Slavonije.

Još nije poznata težina ozljeda, ali po navodima svjedoka pas je dječaka ugrizao 'krvnički', do kosti desne noge. 

Policija još uvijek pokušava pronaći vlasnika psa, a samu životinju koju mještani nisu uspjeli zauzdati, uhvatit će Veterinarska stanica Beli Manastir, s kojom Grad Đakovo ima sklopljen ugovor.

napad u čakovcu Pijan na gradilištu djetetu bacio komade cigle u lice

Đakovčani se u strahu pitaju je li posrijedi onaj isti belgijski ovčar koji je napao 11-godišnjaka u Strossmayerovu parku u veljači. 

COTRUGLI Business School
TOP MENADŽERI
Zapeli ste na poslovnom planu? Postoji škola koja će vam pomoći da iskočite iz prosjeka

A1 izdvaja za Vas

 • uvjek__buntovnik:

  A sta lovci rade? Zar to nije u njihovoj nadleznosti? Ako sintari nisu u mogucnosti rijesit problem onda lovci uz blagoslov pajkana odradjuju posao, ili je mozda narod prisiljen uzet stvar u svoje ruke?

 • verica2:

  Koliko mora biti zaklanih, iznakaženih i doživotnih invalida da bi se zabranilo držanje nekih pasmina, propisala obveza nošenja brnjice i osiguralo poštivanje odluka jedinica lokalne samouprave o držanju pasa?

 • Avatar Grunf
  Grunf:

  zašto policajac nije usmrtio životinju???