Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
odbijena jamčevina

Bebić bi za Sanadera založio kuću, Rošin i Zubović stanove

sanader, bebić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/6
Autori: sk/VLM, ipš/VLM
17.10.2011.
u 20:38

Nekretnine koje su trojica političara ponudila kao zalog za slobodu bivšega premijera dio su milijunskih imetaka

Jerko Rošin potvrdio je da je voljan založiti svoju nekretninu u Splitu kako bi Ivi Sanaderu omogućio jamčevinu za izlazak iz zatvora. Budući da je jamčevina sada odbijena, voljan je to učiniti i za dva mjeseca. I Luka Bebić potvrdio je da je spreman sudjelovati u prikupljanju jamčevine za Sanadera, a pod hipoteku bi išla njegova kuća u Komarni. Sanaderovi prijatelji njegovim su odvjetnicima potpisali izjave u kojima navode koje su nekretnine voljni založiti.

Čime prijatelji jamče za Sanadera i što sve imaju:

Luka Bebić, samo kuća 1,8 milijuna kuna

Osim kuće u Komarni vrijedne 1,8 milijuna kuna, ima i stan u elitnom dijelu Zagreba od 126 kvadrata vrijedan 2,8 milijuna kuna, staru obiteljsku kuću od 250 tisuća kuna, poljoprivredno zemljište od 28 tisuća kvadrata vrijedno 400.000 kuna, brodicu od 60.000 kn...

Jerko Rošin, kuća u Milni – 5 mil. kn

Osim stana u Splitu vrijednog 1,8 milijuna kuna, Jerko Rošin ima još jedan u Splitu vrijedan 1,6 milijuna kuna, kuću u Milni vrijednu pet milijuna kuna... Supruga mu posjeduje dva stana u Splitu ukupne vrijednosti 2,4 milijuna kuna i maslinik na Braču.

Mario Zubović, u Zagrebu dva stana

Mario Zubović posjeduje dva stana u Zagrebu (u jednome i ordinaciju) ukupne vrijednosti 2,55 milijuna kuna, kuću u Murvici vrijednu 2,52 milijuna kuna, kuću na Krku (1,1 milijun kuna), kuću i vinograd u Bistri (790 tisuća kuna), zemljište u Gospiću (300.000 kuna), dva automobila...

Mirjana Sanader, kuća u Kozarčevoj

Dvije trećine kuće u Kozarčevoj pod blokadom su USKOK-a zbog osiguranja štete bude li Ivo Sanader pravomoćno osuđen. Iz nje su istražitelji ranije odnijeli zbirku umjetnina vrijednu 6,3 milijuna kuna.

Nogometaši ponudili 300.000 eura

Nogometaš Tomo Šokota za Sanaderovu je jamčevinu bio spreman dati 150.000 eura, a isti taj iznos priložio je i Božidar Šikić, direktor NK Lokomotive, inače blizak Dinamovu šefu Zdravku Mamiću.

Komentara 191

OB
-obrisani-
08:02 18.10.2011.

nakralo se.....

BA
barbaizamerike
08:03 21.10.2011.

neka zaloze

OB
-obrisani-
23:04 17.10.2011.

Sanadergate skandal kad si Sanadera izbacili iz HDZa zbog \'\' podmetnutog \'\' puca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije