Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 139
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEZGODA U VODENOM PARKU

Bazen s valovima se oteo kontroli, ozlijeđeno 44 ljudi

Foto: Screenshot
01.08.2019.
u 14:22

Kvar na uređaju pokvario je odmor posjetitelja vodenog parka i pretvorio ga u noćnu moru.

Zabavu posjetitelja vodenog parka Shuiyun na jugoistoku Kine naglo je prekinuo kvar na uređaju za stvaranje valova. Zbog kvara se stvorio ogromni val, visok oko 3 metra, koji je ozlijedio 44 kupača, ali srećom nitko nije smrtno stradao, javljaju lokalni mediji.

Glasnogovornik vodenog parka tvrdi da je bilo samo 10 ozlijeđenih. 

- Pokvario nam se uređaj za stvaranje valova. Bazen smo zatvorili na jedan dan, a već idući je bio popravljen i otvoren - kazao je glasnogovornik.

Kako piše Metro, nije otkriveno jesu li posjetiteljima vratili novac od ulaznica koje inače koštaju oko 100 kuna po osobi.

VIDEO Posjetitelji su val koji ih je pokosio opisali kao "tsunami"

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije