Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BANDIĆ OBILAZI LIKU

Bandić pjevao Vilu Velebita u Lici, a osladit će se i domaćim sirom

Bandić u Lici
Marko Čuljat
04.12.2009.
u 14:03

U sklopu kampanje večeras u 19.30 sati na Trgu Stjepana Radića u Gospiću nastupa Prljavo kazalište. Nakon posjeta Gospiću, Bandić je danas bio i u Senju nakon čega je krenuo za Korenicu i Udbinu.

GOSPIĆ – Jutros rano Milan Bandić, predsjednički kandidat, stigao je u Liku preko Kapele. Najprije se zaustavio u Križpolju i Brinju, a do podneva je stigao u Gospić na tjedni sajmeni dan u Smiljanskoj ulici.

Tu ga je dočekao narodni sastav s kojim je otpjevao Vilu Velebita. Zatim je u društvu atletičarke Ivane Brkljačić i domaćina obišao sajmište.

Ivana ga je darivala ličkim kopicama, pletenim suknenim čarapama koje je Bandić znalački odabrao i pomirisao. Prolazeći sajmištem opazio je i prodavačice ličkog sira. Kupio je nekoliko komada.

- Pazite ako ne bude dobar, eto me u petak i vratit ću ga! - komentirao je Bandić dajući krupnu novčanicu od 200 kuna dvjema bakama za sireve, dodajući da novac podijele.

U sklopu kampanje večeras u 19.30 sati na Trgu Stjepana Radića u Gospiću nastupa Prljavo kazalište.

Osim u Gospiću, Bandić je danas bio u Senju nakon čega je krenuo za Korenicu i Udbinu.

Komentara 3

PR
PrincessJackie
21:44 04.12.2009.

Vojniče, znaš da nije tako...

DE
demokršćanin
18:34 04.12.2009.

NAŠ TRKAČ! Kada Amerika ima svojega trkača Forresta Gumpa,i mi se možemo pohvaliti da i mi imamo svojega trkača.Ovaj drugi dotrčao je u Liku na sajmeni dan u Gospiću kako bi prodao svoje ideje o načinu predsjednikovanja u Hrvatskoj.

Avatar Wollf-m
Wollf-m
15:48 07.12.2009.

Jedini pravi radnik \"nezna stat\" kada nem šta raditi KOPA NOS !!!!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije