Naslovnica Vijesti Hrvatska

Bandić pjevao Vilu Velebita u Lici, a osladit će se i domaćim sirom

U sklopu kampanje večeras u 19.30 sati na Trgu Stjepana Radića u Gospiću nastupa Prljavo kazalište. Nakon posjeta Gospiću, Bandić je danas bio i u Senju nakon čega je krenuo za Korenicu i Udbinu.
04. prosinca 2009. u 14:03 3 komentara 10 prikaza
Bandić u Lici
Foto: Marko Čuljat

GOSPIĆ – Jutros rano Milan Bandić, predsjednički kandidat, stigao je u Liku preko Kapele. Najprije se zaustavio u Križpolju i Brinju, a do podneva je stigao u Gospić na tjedni sajmeni dan u Smiljanskoj ulici.

Tu ga je dočekao narodni sastav s kojim je otpjevao Vilu Velebita. Zatim je u društvu atletičarke Ivane Brkljačić i domaćina obišao sajmište.

Ivana ga je darivala ličkim kopicama, pletenim suknenim čarapama koje je Bandić znalački odabrao i pomirisao. Prolazeći sajmištem opazio je i prodavačice ličkog sira. Kupio je nekoliko komada.

- Pazite ako ne bude dobar, eto me u petak i vratit ću ga! - komentirao je Bandić dajući krupnu novčanicu od 200 kuna dvjema bakama za sireve, dodajući da novac podijele.

U sklopu kampanje večeras u 19.30 sati na Trgu Stjepana Radića u Gospiću nastupa Prljavo kazalište.

Osim u Gospiću, Bandić je danas bio u Senju nakon čega je krenuo za Korenicu i Udbinu.

Provala
OPREZA NIKAD DOSTA
Većina provala u domove ostane nerazriješena, lani je samo u Zagrebu bilo gotovo četiri tisuće provalnih krađa

A1 izdvaja za Vas

 • PrincessJackie:

  Vojniče, znaš da nije tako...

 • demokršćanin:

  NAŠ TRKAČ! Kada Amerika ima svojega trkača Forresta Gumpa,i mi se možemo pohvaliti da i mi imamo svojega trkača.Ovaj drugi dotrčao je u Liku na sajmeni dan u Gospiću kako bi prodao svoje ideje o načinu predsjednikovanja u Hrvatskoj.

 • Avatar Wollf-m
  Wollf-m:

  Jedini pravi radnik \"nezna stat\" kada nem šta raditi KOPA NOS !!!!!!!