Naslovnica Vijesti Kućni ljubimci

Azil Stari maček traži 9500 dolara putem Indiegogoa

Dosad su od ciljanog iznosa prikupili 396 dolara, ili 4 posto
29. siječnja 2015. u 23:31 1 komentara 604 prikaza
Stari maček
Foto: Stari maček
Pogledajte galeriju 1/2

Azil za napuštene mačke Stari maček, koji se nalazi u Voloderu blizu Kutine, prikuplja sredstva putem popularne platforme Indiegogo.

Ovaj azil za mačke, u kojemu tvrde da je jedini u Hrvatskoj koje pruža utočište samo za te životinje, danas je dom za 152 mačaka. Većina ih je pronađena na ulicama, bolesna i ozlijeđena. Azil sada zbog visokih troškova održavanja traži sredstva putem crowdfundinga.

- Troškovi hrane, vode, grijanja, medicinskih usluga i zaposlenika premašuju 2500 dolara na mjesec. Azil ne prima nikakvu pomoć od Vlade ili lokalnih vlasti. Gotovo je u potpunosti financiran od strane Josipa i Ljiljane Komerički - ističe se na Indiegogou. Ljiljana Komerički vodi azil, a pomaže joj njezin umirovljeni suprug Josip.

U azilu kažu da im za hranu, struju i vodu za tri mjeseca nakon kraja kampanje treba 6000 dolara, još 2000 dolara potrebno im je za veterinare, a za krovne cerade treba im 1500 dolara. Dosad su od tih ukupno 9500 dolara prikupili 396 dolara, ili 4 posto, a do kraja kampanje na Indiegogou ostalo im je još 20 dana.

- Molimo pomoć od milosrdnih ljudi i tvrtki da nam pomognu u ostvarivanju ovih ciljeva - poručuju iz azila.

https://www.indiegogo.com/projects/the-only-croatian-shelter-for-cats-needs-help

>> Istražuje se i je li azil nezakonito prodavao pse

>> Koprivnički psi ‘pronašli’ put do njemačkih domova

VISERA
EU FONDOVI
Inovacije: Radimo na razvoju robota koji će mnoge poštedjeti zamornog pretipkavanja podataka
  • lula.adriatisima.sue:

    Gospodine Arežina, ako već pišete članak sa ciljem da se azilu pomogne, onda ne bi bilo loše da ste stavili i link od Indiegogo!!! Evo da vam pomognem pri novinarstvu: https://www.indiegogo.com/projects/the-only-croatian-shelter-for-cats-needs-help#home