Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićen 19-godišnjak

Autor morbidnih naljepnica u Vukovaru predan pritvorskom nadzorniku

Vukovar
Foto: Branimir Bradarić
27.02.2017.
u 09:06

Policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjim hrvatskim državljaninom iz Vukovara koji je predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske

Policijska uprava vukovarsko-srijemske izvjestila je danas kako je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja 19-godišnji hrvatski državljanin iz Vukovara predan pritvorskom nadzorniku PU vukovarsko-srijemske zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela javnog poticanja na nasilje i mržnju.

Radi se o osobi koja se tereti da je u noći s 23. na 24. veljače na autobusnom stajalištu na Trpinjskoj cesti u Vukovaru polijepio naljepnice na kojima je bilo nacrtano stablo s kojega vise obješeni ljudi. Sve to pratila je i poruka 'Serbian family tree' (srpsko obiteljsko stablo). 

>> U Vukovaru zalijepili plakate stabla s obješenim ljudima i slikom Ante Pavelića

>> Policija pronašla autora morbidnih naljepnica u Vukovaru. Penava: Neki su očigledno prespavali sate kućnoga odgoja

Komentara 24

DR
Draganma
09:38 27.02.2017.

Ne razumijem, kad su Pupovčeve Novosti objavile naslovnicu sa zaklanim Thompsonom, onda je to bilo proglašeno satirom. Kad se saborski zastupnik Rašković javno očitovao da mu "njegovi" (dakle, SDSS) prijete odsijecanjem glave, onda je bilo pojeo vuk magare. Kad je vodeći ateistički aktivist Pavle Močilac javno na internetu pozvao na bacanje bombe, napalma ili čega sve ne na politički skup HDZ-a, onda je bilo pojeo vuk sedam kozlića, štoviše MUP je Močilca odobrio za zaštitara na prosvjedu. A ovo je odmah za zatvor? Pa kakvi su to kriteriji u ovoj zemlji?

WE
weAreCro
10:06 27.02.2017.

A kada ce nadlezne institucije uhititi glavnog urednika Pupovcevih Novosti. Kada ce svi mediji, ministri i javne osobe osuditi naslovnice Srpskog manjinskog lista Novosti gdje su naslovnice u najmanjoj ruci provokativne kao i ova naljepnica na Trpinjskoj cesti u Vukovaru, gdje iz mjeseca u mjesec vrijedaju sve sto je Hrvatsko i gdje se ja kao Hrvat u svojoj zemlji osjecam ugrozeno i uvrijedeno (imam valjda pravo na to?). Zasto imate dvojne standarde prema ovakvim slucajevima??? Neka ste protiv ovakve satire koja se je u Vukovaru pojavila ali ako to osudujete onda budite dosljedni i osudite ono sto nam rade u Novostima.

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
11:11 27.02.2017.

Kad je nešto satira, a kad to prestaje biti? Mogla bi se organizirati debata na tu temu. Neizostavni gosti: pupavac, frljić, hribar, saša milošević, saša leković, slavica lukić, dežulović, ivančić, glavašević.... Nastavi niz.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije