Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'ne razumijem se'

Htjeli joj naplatiti 5000 kn za popravak autoklime - iako klimu nema

Stevie Stowell
Foto: Facebook
1/6
06.02.2018.
u 20:40

Drugi pregled njezinog Citroena C1 pokazao je neke probleme na automobilu, ali i to da u njemu uopće nema autoklime.

Studentica Stevie Stowell šokirala se kada je od automehaničara dobila račun veći od 600 funti (oko 5 tisuća kuna) za popravak auto klime koju njezino vozilo uopće nema!

'Ne razumijem se u automobile pa sam im vjerovala kad su rekli da trebam platiti popravak klime', rekla je 19-godišnja Stevie. 

'Bila sam toliko uznemirena jer sam studentica i nemam taj novac, radim na pola radnog vremena u Topshopu', rekla je i dodala da joj je otac, koji se očito jednako razumije u automobile, savjetovao da odveze auto u drugu radnju. Drugi pregled njezinog Citroena C1 pokazao je neke probleme na automobilu, ali i to da u njemu uopće nema autoklime

Popravak stvarnih kvarova na kraju ju je koštao 450 funti

Iz prve radnje, Kwik Fit, koja je izmislila kvar na nepostojećem klima uređaju su se ispričali i vratili studentici 50 funti kojih su joj naplatili za pregled vozila. Pravdaju se da bi, da su krenuli s popravkom, uočili da vozilo nema klimu i da bi tada ispravili pogrešku. 

Pogledajte i galeriju: 10 stvari koje možda niste znali o Yugu: u jednom je bio bolji i od Saaba

Stevie Stowell
1/11

Komentara 20

NE
Neutralac
22:08 06.02.2018.

Ah dobro da znam... bas nam mislio odvesti auto u Kwik Fit ali nema ga na Crnomercu.... mozda ima u Dubravi...?

IL
ilijan1a
21:10 06.02.2018.

Htjeli su ti je ugraditi jer su imali akciju ugradnje klime u tvoj auto

CI
cinbenik
06:44 07.02.2018.

nastavlja se zagljupljivanje nacije,prikrivajuci teme kpje su lazni domoljubi sami nametnuli i proizveli....Gurajuci sve pod tepih,zeleci tako opravdati povjesno unistenje svega Hrvatskog,pod HDZe vladVinom nad Hrvatima...MKMPiske.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije