Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vatreno jutro na Vrbanima

Poreznom savjetniku zapaljen automobil na parkiralištu

Foto: Marko Prpic/PIXSELL
04.01.2018.
u 16:06

Očevidom je utvrđeno da je požar na Renault Fluenceu namjerno izazvan otvorenim plamenom. Nagorio je i Fiat Punto, a šteta je 45.500 kuna

Ako je suditi po prvim danima 2018., i u njoj će se nastaviti trend zapaljenih automobila, što je bila učestala pojava tijekom 2017., pa i 2016.

Novi požar vozila dogodio se u Zagrebu u srijedu u 6.20. Na parkiralištu u Ožujskoj 15 izgorio je Renault Fluence, a vatra se proširila i na obližnji Fiat Punto. Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara otvoreni plamen neutvrđenog uzroka, što znači da je požar podmetnut. Na Renaultu je šteta oko 45.000 kuna, a na Puntu oko 500 kuna. Ozlijeđenih srećom nije bilo, a vlasnik Renault Fluencea Branimir H. prijetnje policiji nije prijavljivao.

– Policija radi svoje, dobit ćemo službeno izvješće. Nisam baš spreman razgovarati o tome što ja o svemu mislim. Ne bih nagađao što se dogodilo – kratko je kazao Branimir H., vlasnik tvrtke koja nudi računovodstvene i revizorske usluge te porezno savjetovanje.

Inače, policija rijetko kada otkrije počinitelje u slučaju kada su požari podmetnuti jer žrtve nerado govore, a kvalitetnih je tragova malo. Tako još uvijek nije poznato tko je početkom prosinca zapalio vozilo Krešimira Antolića, šefa sigurnosti Dinama.

Pogledajte video: Top 10 najjeftinijih rabljenih automobila:

Ključne riječi

Komentara 2

SI
siskic
22:03 04.01.2018.

nije dobro savjetovao.....

VI
vidum
16:10 04.01.2018.

Pretpostavljam da je iz nekog dimnjaka doletjela iskra.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije