Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Duh Božića

Australski Djed Mraz opet za Božić podijelio svu imovinu

djed mraz
REUTERS
25.12.2009.
u 18:05

U improviziranoj trgovinici 62-godišnji Dennis Stevenson darovao je televizore, krovne antene, odjeću, među kojom se našlo i jedno potpuno novo svileno odijelo, sportske rekvizite, knjige, igračke....

Kako živjeti Božić s drugima i za druge, na svome je primjeru pokazao Dennis Stevenson. Već drugu godinu zaredom taj 62-godišnjak pretvara se u Djeda Mraza i sa svojim sugrađanima u gradu Gold Coastu u Queenslandu daruje svu svoju imovinu.

Prošle godine otvorio je vrata svoga doma, a ovaj je tjedan u improviziranoj trgovinici „Duh Božića" ponudio televizore, krovne antene, odjeću, među kojom se našlo i jedno potpuno novo svileno odijelo, sportske rekvizite, knjige, igračke....

Stevenson je u dva dana podijelio 90 posto robe, a najveća gužva bila je na Badnjak, kada su se u trgovinu sjatili svi koji su u posljednji tren tražili božićne darove.

Ključne riječi

Komentara 1

GV
goran vrtaric
17:46 01.01.2010.

Svaka cast, posteno nema sto da se vise dodaje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije