Naslovnica Vijesti Svijet

Ostavka zbog afere: Oženjeni premijerov zamjenik bio u vezi s tajnicom

Joyce je rekao kako je odlučio napustiti poziciju nakon što se u petak pojavila optužba za seksualno uznemiravanje, odbacivši da je počinio bilo kakve zloporabe.
23. veljače 2018. u 07:36 11 komentara 5282 prikaza
Barnaby Joyce
Foto: Reuters/ PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Zamjenik australskog premijera Barnaby Joyce izjavio je danas kako će podnijeti ostavku nakon nekoliko tjedana pritiska zbog izvanbračne veze s bivšom tajnicom za medije.

kiss Preljub Kerum se priznanjem ponio netipično, Hrvati uglavnom šute o izvanbračnim izletima i skrušeno se vraćaju u brak Preljub u Hrvata: Ljubavnica šuti, žena žmiri

Joyce je kazao kako će u ponedjeljak odstupiti s mjesta zamjenika premijera i čelnika Nacionalne stranke, mlađeg partnera u koaliciji desnog centra premijera Malcolma Turnbulla. Ostat će u parlamentu, čuvajući Turnbullovu nestabilnu većinu od jednog mjesta. Joyce, praktični katolik, 24 godine je oženjen i u kampanjama se zauzimao se za obiteljske vrijednosti, ali je bio pod stalnim pritiskom da podnese ostavku zbog afere sa bivšom članicom svoga tima koja nosi njegovo dijete.

Barnaby Joyce
1 / 6
Barnaby Joyce

On je rekao kako je odlučio napustiti poziciju nakon što se u petak pojavila optužba za seksualno uznemiravanje, odbacivši da je počinio bilo kakve zloporabe. "Reći ću u ponedjeljak ujutro da ću odstupiti kao čelnik Narodne stranke i zamjenik čelnika Australije", rekao je Joyce novinarima u Armidaleu, gradu kojeg on zastupa, smještenom u ruralom području malo manje od 500 km sjeveroistočno od Sydneya.

Direktor Nacionalne stranke Ben Hindmarsh izjavio je kako je stranka primila optužbu za seksualno uznemiravanje, ali nije želio davati nikakve detalje, osim da je Joyce zatražio da se tvrdnja uputi policiji. Nacionalna stranka izabrat će novog čelnika, koji će također postati zamjenik premijera pod uvjetima koalicijskog sporazuma s Turnbullovom Liberalnom strankom.

Pogledajte i galeriju: Oni su na najgori mogući način doznali da ih voljena osoba vara

Barnaby Joyce
1 / 10
Preljub je vjerojatno jedna od najgorih stvari koju možete napraviti kada ste u vezi s nekim, no još je gore kada se zbog nevjere krenete osvećivati ili partnera/partnericu testirate u javnosti. U zadnje vrijeme svjedoci smo brojnih prijevara, a u nastavku se prisjetite nekih koje su "rušile" internet.
marital infidelity concept. Love triangle passion hate Nevjere Svaki četvrti brak 
u Hrvatskoj puca, preljub je jedan od tri najčešća razloga brak vrijedi pokušati Može li se partnerov preljub spriječiti? Uz ove savjete i to je moguće Kraj Najzgodnijeg zatvorenika preljub s bogatašicom ipak je doveo do razvoda
Poduzetnik
Kviz
Jesi li rođeni poduzetnik ili radije radiš kako ti drugi kažu?

A1 izdvaja za Vas

 • Deleted user:

  Praktični katolik je onaj koji je oženjen a okolo praši komade kao da praktički nije !!!!!

 • robertbruckner:

  heheheh onda je bolje kod nas u hrvatskoj koji "vucemo" lovu iz EU fondova hihihihihi kod nas premijer drug Milo-Vanovic leti avionom u Rijeku na seks ali ne kod svoje zene vec kod ljubavnice hihihihihhi

 • Avatar Se vas bum tužil
  Se vas bum tužil:

  Pa kad je, praktički, neodoljivo lijep!