Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
predizborna utakmica

ANKETA Domovinski pokret vs Most: Čiji vam je slogan bolji

Foto: PIXSELL
15.06.2020.
u 14:54

Domovinski pokret Miroslava Škore inspiraciju je pronašao u Škorinoj pjesmi 'Sude mi' pa im je slogan 'Zato što svoje volim', a slogan Mosta je 'Hrvatska se budi'

Iako još nije krenula službena kampanja, predizborna utakmica je u punom jeku. Osim programima, stranke se natječu i sloganima kojima pokušavaju biti što prepoznatljiviji biračima.

Domovinski pokret Miroslava Škore inspiraciju je pronašao u Škorinoj pjesmi 'Sude mi' pa im je slogan 'Zato što svoje volim'.

–  Domovinski pokret može jedino svim Hrvaticama i Hrvatima jamčiti, recimo, put na Mjesec s punim pansionom, jer sve je drugo zauzeto – ironično je poručio prije nekoliko dana Miroslav Škoro i pojasnio:

– zato što svoje volimo, nećemo lagati, varati i krasti. Zato što svoje volimo, pustit ćemo policiji da radi svoj posao, DORH-u da diže optužnice i sucima da sude po zakonu

Most se pak predstavlja sa sloganom 'Hrvatska se budi', a to je prije tri dana objavio Nikola Grmoja koji će biti na listu u 6. izbornoj jedinici.

 

Komentara 17

KR
krademoimiloradaljubimo
15:06 15.06.2020.

"Reda, rada i Milorada".

Avatar Žac Dubrava
Žac Dubrava
22:49 15.06.2020.

Zato što svoje volim, volim najviše. Za Škoru, za naše. Uvijek za naše!

ZA
!zagreb!
20:50 15.06.2020.

Da li će Most i treći put prevariti raju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije