Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DOŠLI S NOSAČA AVIONA

Američki marinci dobro se zabavljaju u Splitu, snimljeni u noćnom klubu

Foto: Screenshot Instagram
1/11
07.11.2022.
u 23:21

Tri četvrtine članova posade mlađe je od 25 godina, a većina ih je prvi puta na plovidbi preko oceana

Američki nosač aviona USS George H.W. Bush nakon vojne je vježbe usriden pred Splitom, a na brodu je 5000 vojnika od kojih je 75 posto njih mlađe od 25 godina. 

Mnogi od njih stigli su u Split te su snimljeni kako se zabavljaju po noćnim klubovima. Neki su plesali bez majica. 

Snimke marinaca objavio je Antique Bar & Sushi na svom Instagram profilu, a na kojima se vidi da se Amerikanci dobro zabavljaju. 

 

Na brodu je više od pet tisuća mornara i zrakoplovaca, te 90 zrakoplova i helikoptera. Dug je 333 metra, a jedan je od najmlađih nosača aviona koji može, bez da tanka gorivo, ploviti više od dva desetljeća. 

Tri četvrtine članova posade mlađe je od 25 godina, a većina ih je prvi puta na plovidbi preko oceana. Kapetan nosača Dennis Velez u Dubrovniku je bio u ratnoj 1994. godini, prisjetio se za govornicom, a sada i kao prvi čovjek što ga iznimno veseli. Zaželio je i da za 28 godina, koliko je prošlo od 1994., drugi časnik govori na palubi drugog broda za hrvatske prijatelje.

VIDEO U Split uplovio najveći američki nosač aviona USS George H.W. Bush

Komentara 8

KO
koraknaprijed
05:41 08.11.2022.

Koji naslov,ha,ha,na što ste spali?

JM
Jmjm
07:43 08.11.2022.

Takvi brodovi zagaduju i ono malo sto nismo prodali ali prodajemo,mi se veselimo kao ,,corava koka zrnu,,

Avatar Tombstone
Tombstone
00:46 08.11.2022.

To nisu marinci, to su mornari. US Navy

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije