Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rastaju se?

Američka spisateljica tvrdi: Ovo je ljubavnik Melanije Trump

Donald i Melanija Trump
03.06.2017.
u 23:19

Monica Byrne objavila je fotografiju navodnog ljubavnika prve dame SAD-a

Nakon što su danas švicarski mediji objavili kako se američki predsjednik Donald Trump i supruga Melanija rastaju te da su papire za rastavu braka već potpisali, američka spisateljica Monica Byrne sada je iznijela šokantne tvrdnje o nevjeri prve dame.

Ona je objavila nekoliko tvitova u kojima tvrdi kako Melanija Trump godinama ima već ljubavnika te da za njega zna i sam Donald Trump.

Objavila je kako Melanija već godinama ima aferu sa šefom osiguranja Tiffanyja koji se nalazi u predvorju Trumpovog tornja u New Yorku. Ona je čak objavila i fotografiju navodnog ljubavnika prve dame Amerike, a njezine tvrdnje Bijela kuća nije komentirala.

Spisateljica također tvrdi kako se par trebao razvesti još prije godinu dana, ali da su odgodili kada su saznali rezultate anketa da bi Trump mogao pobijediti na izborima. Da ne ugroze njegove šanse da postane predsjednika SAD-a, razvod je odgođen, a Melanija je postavila nove uvjete pod kojima će ostati u braku. Monica Byrne tvrdi i kako je njezin ljubavnik pravi razlog zbog kojeg je Melanija ostala u New Yorku, a ne školovanje njezina sina kojeg ima s Donaldom Trumpom. 

Ključne riječi

Komentara 31

PR
Pravednik1973
01:32 04.06.2017.

Zašto ozbiljni mediji daju pozornost ovakvim sranjima?

BI
bijelocrveni
23:32 03.06.2017.

Novinari vi ste smece civilizacije! Hajde admine pokazi kako vam istina smeta.

DU
Deleted user
09:03 04.06.2017.

Prvi američki predsjednik, poslije dugo vremena unazad, koji odluke donosi samostalno bez utjecaja svjetskih moćnika iz sjene. Ti isti moćnici svim silama udaraju na najniži mogući način usmjerivši se na obitelj. Razina IQ g. Trampa i g. Melanije ipak jeje tolika da to samo izaziva njihov prezir i osmjeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije