Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
301. Sinjska alka

Alen Filipović Grčić nakon Bare pobjednik i Čoje

Grčić pobjednik i Čoje
Foto: Miranda Čikotić/PIXSELL
1/8
06.08.2016.
u 21:58

Alen Filipović Grčić, pobjednik Bare, danas je s 8 punata osvojio i Čoju, drugo prednatjecanje Alke.

 Alen Filipović Grčić s dvije "sride" i jednim pogotkom "u dva" danas je bio najbolji kopljanik na drugom prednatjecanju uoči sutrašnje, 301. Sinjske alke.

Natjecanje je počelo sa satom odgode jer je u Sinju gotovo cijeli dan padala kiša. Iako su uvjeti na trkalištu bili iznimno teški, alkari su postigli dobre rezulte, a gledalište je bilo ispunjeno do posljednjeg mjesta.

Vojvoda Ante Vučić u znak pobjede Filipoviću Grčiću privezao je 211 centimetara crvene čoje. Viteško alkarsko društvo pobjednika Alena Filipovića Grčića nagradilo je s 20 tisuća kuna i srebrnom plaketom Alke. Njegovom momku Anti Perajici također je pripala srebrna plaketa Alke.  

 Tridesetogodišnji Alen Filipović Grčić godine potječe iz stare alkarske obitelji, a na Alki je debitirao 2002. Do sada je osvojio tri Bare , dvije Čoje i Alku. 301. Sinjska alka održati će se sutra s početkom u 16 sati i 30 minuta.

Komentara 3

Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
10:19 07.08.2016.

udba sa radošću prenosi bilo kakvu nevažnu vijest u stilu hipnoze koju su naučili u komunizmu i beogradu, sve samo da se ne piše o udbi i stranci opasnih namjera 90tih

Avatar bozezasto
bozezasto
10:42 07.08.2016.

Jedino važno kod ove seoske priredbe je što onaj profesor mire bulja neće biti gladan nekoliko dana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije