Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima poruku za EU

Vučić: Ne bih se rugao činu Slobodana Praljka niti ga nazivao kukavičkim

30.11.2017.
u 12:08

Vučić je izjavio da su se iz Srbije, nakon presude Ratku Mladiću, mogle čuti samo izjave s naglaskom na budućnost.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić komentirao je jučerašnje događaje iz Haaga; haaške presude te čin Slobodana Praljka.

''Činu Slobodana Praljka pred Haaškim tribunalom se ne bih rugao ni na koji način, niti bih ga nazivao kukavičkim'', izjavio je Vučić, javlja B92

Galerija: Trenutak kada je prekinuto ročište u Haagu

1/7

Dodao je da ima što poručiti ljudima u Europskoj uniji zbog, kako je rekao, različitih izjava upućenih Srbiji i Hrvatskoj u povodu posljednjih presuda. Vučić je rekao da će na sastanku s predstavnicima EU u Bruxellesu pokušati istaknuti ''čemu je Srbija izložena''. 

Izjavio je da su se iz Srbije, nakon presude Ratku Mladiću, mogle čuti samo izjave s naglaskom na budućnost, a da u reakcijama iz regije nitko nije spominjao budućnost. 'Bavili se Srbijom i Srbima, nažalost', dodao je Vučić. 

Komentara 113

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:16 30.11.2017.

evo opet vesti iz regiona!dno dna!

Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
12:34 30.11.2017.

kaj je najgore lik je u pravu... al podmuklo u pravu... pricao bi on o hrvatima tj ustasama ali je pametan i lobira i maze oci...

FI
FidelkastroN
14:36 30.11.2017.

Kada četnik daje bolju izjavu nego gospoda iz sabora .Jude u normalnoj zemlji netko triba odgovarati za veleizdaju ,Mesić ,Josipović ,Pusić itd .Ovim komentarom izjavljujem Hvala ti generale ,dušu si da za svoju domovinu .Hvala svim Hrvatima iz BiH za svu žrtvu u domovinskom ratu .I nadam se da če se ovaj narod nakon ovog čina napokon ujediniti kao i 91 ' .A muslimanima mogu samo reč sram vas bilo za sve šta vam je hrvatska učinila tokom rata .Žaj mi je i minute šta je moja familija na otoku vam omogućila smještaj oko 10 miseci.Šta smo mi jeli jeli ste i vi .Žalim vas za ,ni jedno hvala hrvatskom narodu bez kojeg nebi bilo bih .veći ste nam postali neprijatelji od Srba jer ste dvoličan narod sa Srbima barem znamo na čemu smo ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije