Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima poruku za EU
Povratak na članak

Vučić: Ne bih se rugao činu Slobodana Praljka niti ga nazivao kukavičkim

Vučić je izjavio da su se iz Srbije, nakon presude Ratku Mladiću, mogle čuti samo izjave s naglaskom na budućnost.

Komentari 113

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
12:16 30.11.2017.

evo opet vesti iz regiona!dno dna!

VL
Avatar Nadan Vidošević
Nadan Vidošević
12:34 30.11.2017.

kaj je najgore lik je u pravu... al podmuklo u pravu... pricao bi on o hrvatima tj ustasama ali je pametan i lobira i maze oci...

VL
FI
FidelkastroN
14:36 30.11.2017.

Kada četnik daje bolju izjavu nego gospoda iz sabora .Jude u normalnoj zemlji netko triba odgovarati za veleizdaju ,Mesić ,Josipović ,Pusić itd .Ovim komentarom izjavljujem Hvala ti generale ,dušu si da za svoju domovinu .Hvala svim Hrvatima iz BiH za svu žrtvu u domovinskom ratu .I nadam se da če se ovaj narod nakon ovog čina napokon ujediniti kao i 91 ' .A muslimanima mogu samo reč sram vas bilo za sve šta vam je hrvatska učinila tokom rata .Žaj mi je i minute šta je moja familija na otoku vam omogućila smještaj oko 10 miseci.Šta smo mi jeli jeli ste i vi .Žalim vas za ,ni jedno hvala hrvatskom narodu bez kojeg nebi bilo bih .veći ste nam postali neprijatelji od Srba jer ste dvoličan narod sa Srbima barem znamo na čemu smo ....

VL
Avatar jest
jest
12:21 30.11.2017.

Kome je uopće bitno što govori bivši Miloševićev najbliži suradnik?

VL
BF
bf2
12:38 30.11.2017.

Zbog pogreške Nizozemaca su amnestirani svi zločini ABiH,čim ih netko krivo pogleda oi bace "kukavicu" i nastupi tišina...možda bi se mi i srbi trebali dogovoriti pa zajednički procesuirati ratne zločince (kada to međunarodna zajednica odbija učiniti) ABiH ako već govorimo o nekom pomirenju u BiH

VL
BF
bf2
12:38 30.11.2017.

Zbog pogreške Nizozemaca su amnestirani svi zločini ABiH,čim ih netko krivo pogleda oi bace "kukavicu" i nastupi tišina...možda bi se mi i srbi trebali dogovoriti pa zajednički procesuirati ratne zločince (kada to međunarodna zajednica odbija učiniti) ABiH ako već govorimo o nekom pomirenju u BiH

VL
DD
dobar.d
12:44 30.11.2017.

Ima nekih koji na najnovije domoljubne apele za procesuiranjem domacih izdajnika zajedljivo odgovaraju aluzijama na koncentracijske logore. Tim i takvim šaljivdijama odgovaram ovako : Ne, nisu potrebni logori, potrebno je funkcioniranje pravne države. Medutim, buduci da pravna država ne funkcionira tada imamo slijedecu posljedicu : cijela RH je pretvorena u jedan veliki koncentracijski logor u kojem nam Stankovic u Nu2 drži prodike o navodnom gradanskom ratu u RH, a nitko ga nema snage niti volje smijeniti s te pozicije. Dilanje transkripata s oznakom državne tajna je notorna veleizdaja, nije li??? Nereagiranje (pravosuda) na notornu veleizdaju je još gora i teža veleizdaja. Dok god se veleizdaja (kao i ratni zlocinci iz WWII) u RH tretiraju kao heroji, a pravi heroji kao ratni zlocinci i kukavice, dotle za bolju buducnost ove zemlje nema niti može biti niti tracka nade. Svi znaju da je lustracija sine qua non funkcioniranja pravne države, a funkcioniranje pravne države je sine qua non same opstojnosti hrvatskog naroda. Mega heroji general Praljak i Zvonko Bušic su svojim samurajskim cinom ukazali i pokazali da je bolje otici s ovog svijeta nego živjeti medu kukavickim smrdežom koji pristaje na to da im se desetljecima mozgovi ispiru antihrvatskim gnojem koji šiklja iz cvalja notornih neprijatelja ovog naroda koje ne smijem imenovati. Nadam se da barem smijem podsjetiti na to da je danas ista strana Sabornice bila prazna kao i onda kad se izglasavala hrvatska nezavisnost???

VL
IV
ivanvojvoda
15:13 30.11.2017.

Smrt fašizmu, sloboda narodu!

VL
OK
Omladinac koji to nije
12:29 30.11.2017.

Ti zaboravio da su politicari iz Srbije sustavno radili na razbijanju SFRJ i stvaranju velike SRBIJE.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:05 30.11.2017.

Eto i Vucic je na strani vitezova Herceg-Bosne, pa sad mi recite da nema "suradnje" s Srbijom kada je Bosna u pitanju ili se mozda radi i o ostacima bratstva i jedinstva.

VL
KE
kentie
14:23 30.11.2017.

Seki.jole, brigaj se ti za zemlu i otadžbinu kojoj ti spadaš i pripadaš...ne brini brigu brigovu o Hrvatskoj....

VL
KA
KaraMarko
13:48 30.11.2017.

Ako nas njemacka pravi robovima svakako a u onoj vec muslinaskoj nizozemskoj nam sude za muslimane... Ne vidim kaj ima sa ovim veze Vucic ali dobro.

VL
Avatar jest
jest
13:49 30.11.2017.

Iz cijele naše povijesti jedna je stvar jasna kao dan ali mi nikako ne svladavamo tu lekciju pa je redovito ponavljamo u maniri tipične hrvatske naivnosti. Kada god smo očekivali pomoć, pravdu, razumijevanje i savezništvo od strane zamalja Zapadne i Centralne Europe, bili smo izdani, napušteni, prevareni, uništeni i opljačkani. Iz toga je sasvim jasno da se moramo pouzdavati isključivo u sebe, u svoju slogu i snagu. U biti okruženi smo već stoljećima neprijateljima od Srba i Mađara pa sve do Bošnjaka. U vrlo sličnoj situaciji je i Izrael koji nam može biti izvrsna škola, potrebno je imati izuzetno jaku vojnu moć, vrlo opasne tajne službe (Izrael je desetljećima grubo kršeći samostalnost zemalja svijeta lovio naciste), jaku znanost, ekonomiju, slogu i izuzetno samopouzdani stav prema kojemu relativno mala zemlja vodi politiku kao svjetska sila, recimo Hrvatska bi mogla proglasiti pravnu jurisdikciju nad cijelom Europom pa progonit izločine Britanaca, Nizozemaca. Zemlja koja se tako postavlja ne samo da ne može biti žrtva geopolitičkih sukoba svjetskih sila već je i sama ravnopravni akter geopolitike i strah i trepet za susjede. Hrvatska treba sa Izraelom i time i SAD-om uspostaviti izuzetno snažne veze a zemlje Zapadne Europe smatrati saveznicama naših neprijatelja. Osim toga potrebno je konačno prestati s glupim izjavama o tobožnjem prijateljstvu sa BiH, potrebno je otvoreno zaoštriti stvari i svim instrumentima prava i politike napasti na Bošnjake i Srbe.

VL
Avatar nisam_robot
nisam_robot
12:34 30.11.2017.

Moze li ovaga netko umuknuti.

VL
TR
tramontana
12:44 30.11.2017.

Ovaj mješač kaše se sigurno smijulji i uživa u plodovima svoga rada.

VL
KA
Kameni
16:51 30.11.2017.

Zbog psihokomentara citateljstva mi je zao sto je Vucic ovo rekao. Vucicu budalo, trebao si proglasiti drzavni praznik da skole I tvornice nerade a ne suze liti. Za kim???? Citaj komentare pa ces valjda poceti malo misliti prije nego sto nesto kazes.

VL
NV
NV
12:40 30.11.2017.

Da gospodine Vučiću,ali presuda Mladiću nije konačna, znači ne važi se, a do konačne vjerojatno neće biti živ,pa ti je lako govorit o budućnosti. A pitao bih tebe da ti je Srbija konačnom presudom proglašena za UZP koji je predvodio vrh države, za okupaciju, za napad na medjunarodno priznatu zemlju,za etničko čišenje....Zato je reakcija Hrvatske tako žestoka.

VL
NO
nogogaz
12:49 30.11.2017.

Teško je kad su srbi pametniji...a još teže je citat primitivne zapise malih fašista na portalu...

VL
CH
CharlesBukowski
12:28 30.11.2017.

cedomiri na nogama

VL
SO
Somelier
12:40 30.11.2017.

Stvarno lijepo kako su četnici zabrinuti. Vučić niti ne može govoriti o kukavičkome činu jer tako nešto javno mogu učiniti samo heroji. Praljak je mogao do Božića biti slobodan ali nije htio na leđima nositi sramotu zločinca koju mu je odredio politički sud.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.