Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
strašno

Ako ovako reagirate kad vam iscuri baterija, ovisni ste o mobitelu

mobitel
Foto: Screenshot
1/2
10.07.2015.
u 19:58

U većini slučajeva scenarij je takav, no ne i kad ste ova žena, koja je doživjela pravi slom kada joj je mobitel crkao dok se vozila podzemnom u Hong Kongu

Svi ste ovo doživjeli. Vaš mobitel crkne i nekoliko sekundi čini vam se da je svijet došao kraju. No, nakon toga se smirite, shvatite da je sve u redu, da će se mobitel napuniti, a život nastaviti.

U većini slučajeva scenarij je takav, no ne i kad ste ova žena, koja je doživjela pravi slom kada joj je mobitel crkao dok se vozila podzemnom u Hong Kongu.

Dok je vrištala, plakala i lupala nogama o pod - nitko od njenih supatnika nije reagirao. Svi su je ignorirali. Video je snimila i objavila Akira Chan, a tvrdi da je žena 'pukla' jer joj je baterija na mobitelu bila prazna.

>>Napunite mobitele i laptope da ih se može provjeriti

>>Ovih 10 stvari mogu nas u trenu izbaciti iz takta. Što vas najviše živcira?

Komentara 6

MA
maxxxx
08:18 11.07.2015.

u biti ne znamo zbog cega je tako reagirala, da li joj se samo ispraznila baterija ili je nešto radila na mobitelu, ja sam tako reagirao kad je chelsea dobio gol u zadnjoj minuti, pa sam ostao bez 125.000 kuna

Avatar WHAZZUP
WHAZZUP
20:45 10.07.2015.

poništiti ovaj ekocid momentalno....organe pametnijima

Avatar dmitarX
dmitarX
21:45 10.07.2015.

Koja skvika :))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije