Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SELAK RASPUDIĆ JANDROKOVIĆU:

'Ako ima vremena objavljivati golišave fotografije u kupaćim gaćicama, valjda ima vremena sastaviti raspored'

Foto: Screenshot
1/2
19.05.2021.
u 11:35

Lijepo je od ministrice da je u pet od 20 minuta koliko je imala izložila ono što je smatrala potrebnim, a onda nestala kad su se saborski zastupnici njoj trebali obratiti da daju svoje kritike. Čestitam na toj praksi, navela je Mostova zastupnica.

Saborska zastupnica Marija Selak Raspudić prije svojeg izlaganja o Prijedlogu zakona o institucionalnom okviru za korištenje fondova Europske unije u Republici Hrvatskoj, osvrnula se i na ministricu Natašu Tramišak, ali i na predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića. 

- Lijepo je od ministrice da je u pet od 20 minuta koliko je imala izložila ono što je smatrala potrebnim, a onda nestala kad su se saborski zastupnici njoj trebali obratiti da daju svoje kritike. Čestitam na toj praksi. Nadalje, nastavit ću u istom tonu. Sramotno je da smo tek u ponedjeljak dobili raspored za ovaj tjedan što onemogućava kvalitetnu raspravu u Saboru. Ako predsjednik sabora ima vremena objavljivati svoje golišave fotografije u kupaćim gaćicama na društvenim mrežama, onda valjda ima vremena sastaviti i tjedni saborski raspored. Ako nema to u radno vrijeme, može to učiniti i u fušu ako nema vremena, kao što to predsjednik vlade voli reći - kazala je Selak Raspudić.

Trenutak kad to govori možete pogledati na minuti 58.

Podsjećamo, nakon što je predsjednik Zoran Milanović u jednom trenutku kazao za predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića kako je nasilnik bez mišića, Jandroković je objavio svoju sliku u kupaćim gaćicama iz mladosti, što je dovelo do burnih reakcija u javnosti. 

 

 

Komentara 10

Avatar jambo
jambo
09:30 20.05.2021.

Bacio udiccu Marija prva zagrizla😂😂😂

Avatar jambo
jambo
09:31 20.05.2021.

Marija skace na prvu🤣🤣

DU
Deleted user
11:43 19.05.2021.

Marija Selak Raspudić bi trebala razumijeti okolinu i navike svog okruženja. Egocentrici i narcisoidne ličnosti obično odgovaraju na provokacije ne služeći uvijek razumom već emocijama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije