Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 30
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Najljepši otočni Advent

Prosinac na Rabu u znaku čarolije Adventa

TZ RAB
Foto: Promo
29.11.2017.
u 10:56

Rab je poznat kao otok aromatičnog i ljekovitog bilja,ekološke proizvodnje hrane, kvalitetnih vina i prošeka te proizvoda od meda i lavande, pa će svi posjetitelji moći okusiti posebnosti rapske gastronomije

Jedinstvena blagdanska čarolija u otočnoj atmosferi, otvorenjem Božićnog sajma, počinje 1. prosinca na Rabu. Trg Municipium Arba bit će prepun rapskih delicija, poput čuvene rapske torte koja se na otoku proizvodi više od 800 godina.

Rab je poznat kao otok aromatičnog i ljekovitog bilja,ekološke proizvodnje hrane, kvalitetnih vina i prošeka te proizvoda od meda i lavande, pa će svi posjetitelji moći okusiti posebnosti rapske gastronomije.

>> POGLEDAJTE GALERIJU Zadar: Najmlađi uživali u jutarnjem programu manifestacije Advent u Zadru

TZ RAB
1/25

Bogat kulturno-zabavni program obiluje koncertima i predstavama. Rabljanima i njihovim gostima predstavit će se tako prigodnim koncertima područna Glazbena škola I.M.Ronjgova, riječki Putokazi s glazbenom retrospektivom "Dotakni mjesec", rapske klape, Bosutski bećari, a velikim će koncertom kojeg svi iščekuju, rokersku energiju Rabu donijeti Opća opasnost.

Blagdansku čaroliju na otoku upotpunit će klizalište i božićno-novogodišnji vlak. Njima se najviše vesele djeca koja će tijekom Adventa na Rabu uživati u dječjim kazališnim predstavama "Tri prašćića" i "Lucijinoj priči",dječjim koncertima i predstavi na ledu "Neobična ledena čarolija" koju će izvesti članovi Klizačkog kluba "Medo".

Veliki koncert Opće opasnosti

 

16. prosinca na glavnom rapskom trgu, pod medijskim pokroviteljstvom Večernjeg lista, svi poklonici rocka, bez obzira na godine, moći će uživati u velikom koncertu "Opće opasnosti", jednog od najdugovječnijih hrvatskih rock bendova. Njihove pjesme, kao i onu najpoznatiju baladu "Jednom kad noć", napamet znaju i oni koji su se tek rodili kad su dečki već uvelike nastupali, tako da je prava rokerska fešta na Rabu zajamčena.

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije