Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 86
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjena

Bali - beg se dosta promijenio i u pripremama je za veliko vjenčanje u krugu obitelji

Bali beg
Foto: Promo
1/4
08.04.2017.
u 15:18

Mediji u Turskoj pisali su kako se par vjenčao prošlo ljeto u Rimu, ali sada vjenčanje žele ponoviti i pozvati cijelu obitelj, a Burak je nedavno posjetio i roditelje svoje zaručnice i tražio ih dozvolu za vjenčanje s njihovom kćeri...

Kada se prvi put prije pet godina u ulozi Bali bega u seriji "Sulejman Veličanstveni" Burak Özçivit ukazao na našim malim ekranima ovaj turski glumac odmah je stekao cijelu vojsku obožavateljica u Hrvatskoj. 

S velikim zanimanjem su nastavile pratiti što se događa u Burakovom životu i nakon što se serija prestala emitirati. Njegove obožavateljice u Turskoj, ali i u Hrvatskoj šokirala je vijest da se Burak prošlo ljeto vjenčao s turskom glumicom koja živi i radi u Njemačkoj, Fahriye Evcen.

Par se, pisali su u srpnju mediji u Turskoj, vjenčao u Rimu i to sasvim neplanirano. Burak ni Fahriye nisu to tada potvrdili, a mediji u Turskoj ovih dana pišu kako ih pravo vjenčanje tek čeka i to u krugu obitelji jer žele se držati običaja.

Navode kako je Burak je nedavno otišao i kod Fahriyeinih roditelja u Njemačku kako bi zatražio njihovo odobrenje da se vjenčanju. Burak je lijepu Fahriye opet zaprosio i to na svojoj rođendanskoj zabavi pred prijateljima, a točan datum vjenčanja još nisu odredili. 

Burak je u jednom intervju, koji je dao nedavno, rekao kako će svoje obožavatelje obavijestiti kad će biti veliki dan. 

Zbog lijepe Fahriye slavni televizijski ratnik Bali-beg prekinuo je  prije dvije godine s dugogodišnjom zaručnicom, manekenkom Ceylan Capom. Zgodni Burak ima profil na Instagramu na kojem često objavljuje fotografije sa snimanja ali i iz privatnog života i možemo primjetiti da je sada teško uočiti 

 

 

 

 

 

Objavu dijeli Burak Özçivit (@burakozcivit)

 

 

 

>>Majka mi je rekla da se moram dobro brinuti o svojoj supruzi, siguran sam da je voli više od mene

>>Turska glumica Nebahat Çehre: Pobacila sam jer nisam htjela da moje dijete odrasta bez oca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije