Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
THE VOICE

Nina Kraljić oduševila pjesmom She Wolf! Jacques: Opet nam se dogodio kolektivni naježitis

the voice, nina kraljić
Foto: Screenshot
1/14
11.04.2015.
u 22:15

Večeras ćemo doznati osam polufinalista. Gledatelji spašavaju po jednog kandidata iz svakog tima, a mentor između preostalih dvoje odlučuje tko će dalje.

Nakon što su fanovi HTV-ove hit emisije Voice cijeli prošli tjedan strepili zbog verbalnog okršaja Tonyja Cetinskog i Jacquesa Houdeka, već prvi taktovi današnje emisije  pokazali su  da strahu mjesta nema. Situacija je, barem se tako čini, izglađena pa je tako Jacques iz sve snage pjevao i Tonyjev hit Blago onom tko te ima...

Večerašnja četvrtfinalna emisija započela je naime zajedničkim nastupom kandidata i njihovih mentora koji su se izmjenjivali na pozornici, a dok je Tony na stageu pjevao svoj hit uz podršku Sare Barbarić, Jure Brkljače i Alena Bičvića, Jacques je sa svog mentorskog mjesta pjevao s njima uglas. 

Show su otvorili upravo Jacquesovi kandidati pjesmom Stotinama godina, Ivan Dečak i ekipa pjevali su Tremolo, a Indirin tim završio je nastup stihovima "Na tronu može biti samo jedan".

Večeras ćemo doznati osam polufinalista. Gledatelji spašavaju po jednog kandidata iz svakog tima, a mentor između preostalih dvoje odlučuje tko će dalje.

Prvi polufinalist - Alen Bičević

Prvi je polufinalist Alen Bičević kojeg je izabrala publika. 

- To je taj Alen koji iznenadi sve prisutne, kazao je Tony.

 

Između dvoje preostalih kandidata Toni je odlučio da dalje s njim u polufinale ide Jure Brkljača. Ispala je Sara Barbarić koja je za utjehu dobila lančić.

- Normalni ste, ne letite ni sekunde iznad zemlje, kao što se nekima događa. To najviše cijenim kod vas, kazao je Tony svojim kandidatima i poručio im da je najbitnije u ovom poslu brinuti za mentalno zdravlje.

- I sam nekad moram rezati svoj ego, rezati krila, govorim to iz prve ruke, otkrio je Cetinski.

Ispala Elena Stella s lošom izvedbom Radioheada

Iz Dečakova tima publika je u polifinale izabrala Marina Jurića Čivru

- Moram birati između dvije princeze... započeo je Dečak pa kratko i jasno rekao kako dalje u polufinale ide Iva Gortan. Ispala je Elena Stella, koja nije baš oduševila lošom izvedom kultne Radioheadove pjesme Creep. 

Za razliki od Elene Stelle koja je uz upalu uha imala i nesretan aranžman pjesme, Nina Kraljić apsolutno je oduševila izvedbom pjesme She Wolf.

- Opet nam se dogodio kolektivni naježitis, komentirao je njezin mentor Jacques.

Jacques iznenadio Tonyja izborom pjesme

Jacques je mladom Dini Petriću dao Tonyjevu pjesmi "Kad žena zavoli"

Na što se Toni digao, čestitao Dini, dao mu ruki i rekao "svaka čast, dao si totalno novu dimenziju".

Dini Petriću Tonijeva je pjesma donijela glasove publike i prolaz u polufinale. Druga je Jacquesova polufinalistica Nina Kraljić.

Jacques se od Eme Gagro oprostio teška srca i riječima "nisam ovo očekivao..."

- Ovo je šah mat, odgovorno ću reći i sa uvažavanjem ostalih pjevačica u ovom showu da ste vas dvije najbolje. Na audicijama sam se okretao najboljima i imam dojam da su se najbolji okretali meni, rekao je Jacques Nini i Emi te dodao: 

- Ema je ovih dana izgubila i posao, ali je dala još više u showu. Srce mi se slama što te moram poslati kući, kazao je Jacques.

 

 Iz Indirana tima publika je u polufinale lansirala Matea Resmana. A Indira je izabrala Anu Opačak. Bruna Oberan oprašta se od daljnjeg natjecanja.

 

>>Tko bi trebao pobijediti u Voiceu?

>>Tony: Iskreno žalim zbog sukoba, Jacques: Emocije ne prestaju kad se ugase kamere

Komentara 19

PR
provokatorica
23:18 11.04.2015.

Mene nije uhvatio kolektivni naježitis kad je ova pjevala. Jesam li ja uopće čovjek?

DU
Deleted user
23:28 11.04.2015.

Ova cura ima krasan glas, a i netko joj bira isto tako krasne pjesme... moram bez razlike pohvaliti sve učesnike, bravo vi mladi ljudi, svaka vam čast!!

DU
Deleted user
22:22 11.04.2015.

Marin je doktor za Ninu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije