Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tome se nije nadao!

Ivan Dečak s osnovnoškolcima uživo zapjevao 'Tango'

dečak
Foto: Screenshout
1/5
25.02.2015.
u 18:08

Mentor showa 'The Voice' jutros je gostovao na Otvorenom radiju kod voditeljice Ivane Mišerić koja mu je spremila iznenađenje za pamćenje.

Najmlađi član žirija showa ''The Voice'' Ivan Dečak jutros je gostovao na Otvorenom radiju kod voditeljice Ivane Mišerić

Ekipa Otvorenog radija frontmenu grupe Vatra priredila je iznenađenje za pamćenje. Naime, u jednom trenu klinci iz 3. b razreda Osnovne škole "Velika Gorica" okupirali su studio kako bi upoznali svog najdražeg pjevača i mentora. 

Dečak nije ni slutio što mu se sprema s obzirom na to da je imao povez preko očiju i slušalice na ušima kako ne bi ništa pokvarilo iznenađenje. Veseli mališani s Dečakom kratko su porazgovarali nakon čega su se primili mikrofona i svi zajedno zapjevali ''Tango''.

Kako je frontmen grupe Vatra reagirao na iznenađenje te kako zvuči ''Tango'' uz pratnju malenih osnovnoškolaca pogledajte u videoisječku! 

 

>>Prvi Dečakovi pobjednici dvoboja u "The Voiceu" komentirali pobjedu

>>Ivan Dečak: Svih pet nominacija za Porin jednako je važno

Komentara 3

PU
pulizg
18:17 25.02.2015.

Taj Decak nema pojma o pjevanju!!!!!!!!!

ZI
zico
23:04 25.02.2015.

napokon da netko shvati..... bravo pulizg

SA
Sale7
00:59 26.02.2015.

mišević. ne mišerić.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije