Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Na besplatnim edukacijama u Zadru i Puli saznajte kako se učinkovito oglašavati putem Facebooka i Googla

Google
Foto: Chris Radburn/Press Association/PIXSELL
PR
Autor
PR članak
27.12.2014.
u 08:00

Veliku važnost u ovo vrijeme krize imat će i edukacija o učinkovitom oglašavanju putem Facebooka i Googlea, a ako vas muči preskupa struja saznajte kako uštedjeti novac na računima te kako grad Pula potiče poduzetništvo u Istarskoj županiji

Poduzetnici, obrtnici i svi zainteresirani koji želite dodatno stručno znanje kojim ćete pospješiti svoje poslovanje - prijavite se na besplatne edukacije! Navedene edukacije održat će se u Zadru 13. veljače 2015. u Arsenalu ( Trg tri bunara 1) te u Puli 27. veljače 2015. na Fakultetu ekonomije i turizma „Dr. Mijo Mirković (Preradovićeva 1) u sklopu projekta Poslovni uzlet.

Svi koji se prijave na edukacije saznat će što učiniti ako imaju projekt, a nemaju novca za financiranje te kako najlakše doći do sredstava za energetsku učinkovitost. Imat će priliku naučiti kako izbjeći česte pogreške prilikom kreditnih zahtjeva, kako unaprijediti svoje obiteljsko gospodarstvonovcem iz EU-a te kako pokrenuti vlastiti posao. U vrijeme konstantnih tehnoloških promjena i dostignuća imat ćete priliku upoznati se s tajnama Cloud usluga i naučiti kako vam one mogu omogućiti učinkovitije poslovanje.

Veliku važnost u ovo vrijeme krize imat će i edukacija o učinkovitom oglašavanju putem Facebooka i Googlea, a ako vas muči preskupa struja saznajte kako uštedjeti novac na računima te kako grad Pula potiče poduzetništvo u Istarskoj županiji. Nismo izostavili ni one koji posjeduju uspješan obiteljski posao i ne znaju kako dalje - je li bolja opcija prodati posao ili ga prepustiti nasljednicima?

Projekt Poslovnog dnevnika „Poslovni uzet“ pokrenut je početkom 2014. godine u suorganizaciji s Ministarstvom poduzetništva i obrta, a pod pokroviteljstvom Predsjednika Republike Hrvatske i u suradnji s partnerima.

Tijekom 2014. godine u sklopu projekta Poslovni uzlet na besplatnim edukacijama je sudjelovalo više od 7000 malih i srednjih poduzetnika, i to u Jastrebarskom, Zagrebu, Pregradi, Rijeci i Osijeku. U 2015. godini edukacije se nastavljaju kako bi svi zainteresirani stekli dodatna znanja i kompetencije te svoje poslovanje učinili konkurentnim na globalnoj razini.

Uz besplatne edukacije, ovo događanje je idealna prilika za networking, a mnogi poduzetnici koji su sudjelovali na edukacijama naglašavaju kako im je Poslovni uzlet bio idealna prilika za predstavljanje vlastitog poslovanja kolegama iz branše i budućim poslovnim suradnicima i partnerima.

Dođite, stvorite veze i unaprijedite svoje poslovanje!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?