Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Novi moderniji izgled eLektira s novim naslovima

Dostupnost književnih djela u ovom suvremenom obliku služi svim korisnicima CARNeta, a pogotovo učenicima koji se spremaju za državnu maturu
04. svibnja 2015. u 10:00 0 komentara 112 prikaza
lektira
Foto: http://lektire.skole.hr/

CARNetov obrazovni portal eLektire, pet godina nakon pokretanja, dobiva novi i moderniji izgled. Od sada su funkcionalnosti eLektira još više prilagođene korisnicima s posebnim potrebama, a usluga je i tehnički znatno unaprijeđena. Isprobajte na adresi http://lektire.skole.hr/. Na portalu eLektire do sada je objavljeno oko 360 elektroničkih knjiga hrvatskih i stranih pisaca, 115 zvučnih zapisa te brojni drugi sadržaji (video, zanimljivosti...)

Cilj je projekta da u dogledno vrijeme na webu budu dostupne sve osnovnoškolske i srednjoškolske lektire, kako obvezne tako i neobvezne, te druga djela hrvatskih i stranih autora. Popularnost eLektira potvrđuje to što je u veljači 2015. zabilježen stotisućiti registrirani korisnik. Dostupnost književnih djela u ovom suvremenom obliku služi svim korisnicima CARNeta, a pogotovo učenicima koji se spremaju za državnu maturu.

>> Hoćeš knjigu? Ne, hvala, 
imam već jednu

Digitalna komora
Digitalna komora
Poduzetnici, odsad ključne informacije doznajte klikom miša
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.