Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 69
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Nova Čazmatrans mobilna aplikacija za jednostavnije putovanje

Čazmatrans mobilna aplikacija
05.02.2020.
u 05:00

Brzo, jednostavno, sigurno!

U utrku za simpatijama modernog digitalnog društva uz već postojeće međunarodne franšizere od nedavno uključio se i Čazmatrans s novom mobilnom aplikacijom. Ističu kako je riječ o aplikaciji koja je fokusirana na samo jedan zadatak - dostupnost informacijama na jednostavan način.

Čazmatrans kao jedan od većih regionalnih autoprijevoznika širi svoje prodajne mogućnosti sa željom da se približi modernim putnicima.

“Sve mogućnosti koje smo ugradili u aplikaciju imaju jedan zajednički cilj, olakšati našim putnicima putovanje. Bez komplikacija, bez reklama, jednostavno: pretražuj, kupuj i putuj.” ističu u Čazmatransu.

Putnik na prvom mjestu

Aplikacija je dostupna na iOS i Android uređajima, a želja Čazmatransa je omogućiti kupovinu karata gdje god se nalazili - u žurbi u javnom prijevozu, na plaži ili kod kuće. Uz samo nekoliko klikova moguće je pretraživati vozni red i uspoređivati cijene karata, a karte je moguće kupiti upisivanjem podataka kreditne kartice. Proces je maksimalno pojednostavljen kako se putnici ne bi trebali zamarati zastarjelim procedurama - na njima je samo da uživaju u vožnji.

Digitalna karta i osigurano sjedalo

Kako bi u potpunosti osigurali ugodno iskustvo vožnje u mobilnoj aplikaciji dostupne su sve kupljene karte, a za ulazak u autobus potrebno je samo pokazati barkod na zaslonu uređaja. Putnici koji su kupili kartu putem mobilne aplikacije imaju posebna rezervirana sjedala i ne moraju brinuti oko rezervacije.

“Lijep detalj je da se možemo odmaknuti od tiskanih karata. Putnicima tiskana karta ne znači puno, a na kraju dana to je i naš mali kolektivni doprinos u očuvanju Lijepe naše.” komentiraju u Čazmatransu. 

Čazmatrans mobilna aplikacija omogućuje kupovinu karata za preko 100 dnevnih tuzemnih i inozemnih linija i vrijedan je dodatak svakom modernom putniku. 

Preuzmi aplikaciju u Google Play i iOS trgovinama i putuj pametno.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije