Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Tech/Sci Tehnologija

Nova Čazmatrans mobilna aplikacija za jednostavnije putovanje

Brzo, jednostavno, sigurno!
05. veljače 2020. u 05:00 2233 prikaza
Čazmatrans mobilna aplikacija

U utrku za simpatijama modernog digitalnog društva uz već postojeće međunarodne franšizere od nedavno uključio se i Čazmatrans s novom mobilnom aplikacijom. Ističu kako je riječ o aplikaciji koja je fokusirana na samo jedan zadatak - dostupnost informacijama na jednostavan način.

Čazmatrans kao jedan od većih regionalnih autoprijevoznika širi svoje prodajne mogućnosti sa željom da se približi modernim putnicima.

“Sve mogućnosti koje smo ugradili u aplikaciju imaju jedan zajednički cilj, olakšati našim putnicima putovanje. Bez komplikacija, bez reklama, jednostavno: pretražuj, kupuj i putuj.” ističu u Čazmatransu.

Putnik na prvom mjestu

Aplikacija je dostupna na iOS i Android uređajima, a želja Čazmatransa je omogućiti kupovinu karata gdje god se nalazili - u žurbi u javnom prijevozu, na plaži ili kod kuće. Uz samo nekoliko klikova moguće je pretraživati vozni red i uspoređivati cijene karata, a karte je moguće kupiti upisivanjem podataka kreditne kartice. Proces je maksimalno pojednostavljen kako se putnici ne bi trebali zamarati zastarjelim procedurama - na njima je samo da uživaju u vožnji.

Čazmatrans mobilna aplikacija | Autor :

Digitalna karta i osigurano sjedalo

Kako bi u potpunosti osigurali ugodno iskustvo vožnje u mobilnoj aplikaciji dostupne su sve kupljene karte, a za ulazak u autobus potrebno je samo pokazati barkod na zaslonu uređaja. Putnici koji su kupili kartu putem mobilne aplikacije imaju posebna rezervirana sjedala i ne moraju brinuti oko rezervacije.

“Lijep detalj je da se možemo odmaknuti od tiskanih karata. Putnicima tiskana karta ne znači puno, a na kraju dana to je i naš mali kolektivni doprinos u očuvanju Lijepe naše.” komentiraju u Čazmatransu. 

Čazmatrans mobilna aplikacija omogućuje kupovinu karata za preko 100 dnevnih tuzemnih i inozemnih linija i vrijedan je dodatak svakom modernom putniku. 

Preuzmi aplikaciju u Google Play i iOS trgovinama i putuj pametno.

zbog stresa
Nakon dolaska Doris Pinčić Rogoznice voditeljica HRT-a završila na bolovanju
Kupovina
KVIZ
Otkrij svoj shopping personality