Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DESI 2022.

Hrvatska na dnu Europe: Srozali su nas povezivost i digitalne javne usluge

29.07.2022.
u 09:28

Cijene usluga i relativno spori napredak u razvoju fiksnog širokopojasnog interneta u odnosu na druge države EU-a uzrok je pada na ljestvici.

Komentara 10

Avatar antikomunist6
antikomunist6
09:55 29.07.2022.

Država koja u sebi sadrži toliko stvorenja koja je nikada nisu željela, koji je ne žele ni danas, koji su protiv svakog napretka te države još se gdje god pogledamo dosta dobro i drži.

ZA
zagabria8
10:23 29.07.2022.

TCom snosi veliku odgovornost jer ima monopol a u manjim mjestima godinama ne radi na poboljšannju i ubrzanju usluge. Dokazano na više lokacija

DU
Deleted user
16:31 29.07.2022.

Zabavni komentari- po njima, čini se da smo u svemu najgori na svijetu. No, to što smo, recimo, napredovali dvadesetak mjesta na ljestvici konkurentnosti, čini se, nije baš odgovaralo tim dežurnim kritizerima. Nisu se niti oglašavali. A prošle godine...drvlje i kamenje. "Uhljebistan, ne daju nam poslovati, sve samo preko veze"...i slične divne parole. Majstori.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?