Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Francuski premijer

Manuel Valls: Francuska policija posljednjih mjeseci spriječila pet terorističkih napada

Manuel Valls
Foto: Reuters/PIXSELL
23.04.2015.
u 09:25

Valls je kazao da je posljednji bio planirani napad na crkve u predgrađu Pariza, Villejuifu

Francuski premijer Manuel Valls rekao je u četvrtak za francuski radio da je posljednjih mjeseci francuska policija spriječila pet terorističkih napada, javlja BBC.

Valls je kazao da je posljednji bio planirani napad na crkve u predgrađu Pariza, Villejuifu. Zbog navodnog planiranja napada, u nedjelju je uhićen francuski Alžirac.

Inače, Francuska je poboljšala sigurnost nakon napada na redakciju satiričkog lista Charlie Hebdo i židovskog dućana u siječnju. 

>> Imam u Novom Pazaru: Napad na Charlie Hebdo je atentat, a ne terorizam!

Komentara 3

Avatar Floyd1
Floyd1
09:34 23.04.2015.

Manuel Valls, yup maskiran u katolika.

MX
Mister X
11:08 23.04.2015.

Manuel Valls: Francuska policija posljednjih mjeseci spriječila pet terorističkih napada... Dok smo mi sa našim zrakoplovima i raketama izveli preko 327 demokratskih napada u Libiji i Islamskol državi ; a oni nisu uspjeli niti jedan jedini ne teroristički naš napadd da spriječe .. Osim što beže glavom bez obzira pa i u more gdje ih isto vidimo i možemo potopiti kad god to zaželimo, a znamo da ih i zato optužimo što se voze u slabim brodovima..

KA
Kameni
10:45 24.04.2015.

Sto vise somalijaca, alziraca, marokanaca, libijaca i afganistanaca EU spasi vise napadaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije