Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
toscana

Aurora shvaća da joj jedino Edoardo može pomoći da dobije kćer natrag

toscana
Foto: PR FOTO
1/4
18.08.2014.
u 17:30

Tessa pronalazi Andreu mrtvog: ubijen je. Mancini počinje istragu i otkriva da novac kojim je Andrea otvorio TessaBar nije dobiven na kartanju, nego da dolazi iz nekog mutnog posla

Tessa pronalazi Andreu mrtvog: ubijen je. Mancini počinje istragu i otkriva da novac kojim je Andrea otvorio TessaBar nije dobiven na kartanju, nego da dolazi iz nekog mutnog posla. Mancini nije jedini koji istražuje i postavlja pitanja. Ruggero također počinje vjerovati da je Andreina smrt i više nego sumnjiva. Tko je njega želio mrtva? U međuvremenu Elena odluči učiniti gestu pomirenja prema Tavianicama i dovodi malu Evu da je Aurora potajno vidi.

Djevojke zaključe da su je pogrešno procijenile te se Monforteica dogovori s Aurorom: pristaje da joj svakog dana kriomice dopusti vidjeti malenu. Međutim, Aurora shvaća da joj jedino Edoardo može pomoći da dobije kćer natrag. A jedini način da dođe do njega jest da ga zavede. Pa ode na imanje s ponudom za Edoarda: provest će noć s njim u zamjenu za svoju kćer. Edoardo ne pristaje. Jedna mu noć nije dovoljna. Želi Auroru zauvijek. Pristane li se udati za njega, on će se pobrinuti da ona dobije Evu.

>>Sličan sam Edoardu po impulzivnosti, a za to su krivi moji napuljski geni

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije