Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DEMO DAY

Sedma generacija startupova završila program ZIP-a

ZIP
Foto: Vanessa Šerka/ZIP
1/2
02.07.2015.
u 18:05

Riječ je o timovima Fashable, Drafter, EasyRider, Mobicon, Mr. Nice i UducateMe

Sedma generacija startupova završila je program Zagrebačkog inkubatora poduzetništva. Njihovi su projekti u sklopu jučerašnjeg "Demo Daya" predstavljeni javnosti, mentorima, investitorima i partnerima ZIP-a. Program se provodi dvaput godišnje, a sljedeća generacija bit će primljena nakon natječaja objavljenog na stranicama ZIP-a krajem ljeta.

Timovi koji su diplomirali kao sedma generacija ZIP-ova programa za startupe su Fashable, Drafter, EasyRider, Mobicon, Mr. Nice i UducateMe.

Osim timova koji su tek završili ZIP Startup program, predstavila su se i tri projekta iz prošle generacije, a koja su primila investicije iz ZIP Accelerator programa: SnapTap, ThoriumA+ i TutoTod.

>> Nisam si mogao priuštiti gitaru pa sam smislio i izradio Bodru

>> Zagrebački inkubator poduzetništva predstavljat će RH na 'European Enterprise Promotion Awards'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije