Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 21
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAŠA OLIMPIJKA

Zlatna Matea podići će hrvatsku zastavu na obljetnici Oluje!

Zlatna olimpijka Matea Jelić svečano dočekana u svom Kninu
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/7
04.08.2021.
u 07:39

Podsjetimo, olimpijska pobjednica primila je odurne prijetnje i gnjusne uvrede na društvenim mrežama, zbog njezinih stavova o Oluji.

Zlatna hrvatska olimpijka, Kninjanka, Matea Jelić u razgovoru za N1 komentirala je svoj uspjeh u Tokiju, ali i otkrila da je dobila poziva da upravo ona podiže hrvatsku zastavu sutra na Kninskoj tvrđavi.

'Ne mogu reći da je bilo lako, da sam to očekivala, ali cijelo vrijeme sam to imala u glavi i sanjala sam o tome. Ne mogu reći da mi je previše čudno, ali zahvalna sam. Ne mogu reći da sam bila sigurna, ali vjerovala sam, uvijek sam dala sve od sebe', rekla je Matea novinarki N1.

30.07.2021., Knin - U Kninu organiziran svecani docek Matee Jelic koja je osvojila zlatnu medalju u teakwondou. Photo: Dusko Jaramaz/PIXSELL
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL

Olimpijske igre u Parizu su uskoro, za tri godine, a Matea poručuje: “Znajte da ću vjerojatno biti još bolja i još jača. Vidjet ćemo što će biti”.

Matea je otkrila i kako je dobila poziv da upravo ona podiže hrvatsku zastavu na Kninskoj tvrđavi, 5. kolovoza na obljetnicu VRO Oluja, odnosno Dan pobjede, domovinske zahvalnosti i hrvatskih branitelja: 'Jučer su mi rekli da sam pozvana… Nikad to ne bih odbila. Velika mi je čast', kaže Matea.

Podsjetimo, olimpijska pobjednica primila odurne prijetnje i gnjusne uvrede na društvenim mrežama zbog svojih stavova o Oluji.

“Nisu bile upućene samo meni, nego i cijeloj obitelji. Radi njih mi nije svejedno. Roditelji su to prijavili, rekli da ne brinem o tome, da će sve biti dobro. Pokušavam ne misliti na to”, komentirala je Jelić za N1 televiziju.

>> Pogleajte doček Matee Jelić u Kninu:

Komentara 14

GL
Glavica
07:48 04.08.2021.

U boj U boj za narod svoj ponosna Kninska kraljica

Avatar Ležeći Policajac
Ležeći Policajac
18:50 04.08.2021.

Sve je to u redu, ali nije nikako po olimpijskom selu trebala juriti Đokovića da bi se sa njim slikala, i poslije se time hvalila na društvenim mrežama.

Avatar Agramer000
Agramer000
17:32 04.08.2021.

🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷Bravo Mateja!🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije