Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STIGLI I ZAPREŠIĆ BOYSI

VIDEO Jelić dobila bakljadu u Splitu pa posebno emotivan doček u rodnom Kninu

Zlatna olimpijka Matea Jelić svečano dočekana u svom Kninu
Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
1/19
30.07.2021.
u 22:52

​"Ja još nisam ni svjesna svega. Par dana ću malo odmoriti s obitelji, ali nadam se da će me trener vrlo brzo zvati na trening​", izjavila je Kninjanka Jelić

Olimpijski osvajači medalja zlatna Matea Jelić i brončani Toni Kanaet u podne su zrakoplovom sletjeli u Split. ​U splitskoj zračnoj luci su ih dočekale​ obitelji, prijatelji,​ brojne novinarske ekipe, gradski i županijski predstavnici, kao i članovi njihovog kluba TK Marjan iz Splita. S olimpijskim osvajačima medalja iz Tokija su bili treneri Toni Tomas i Veljko Laura. 

POGLEDAJTE VIDEO:

​Matea Jelić ​je u izjavi novinarima kazala kako je ponosna što je dio povijesti, kao i da se nada da će u njoj i Toniju puno mladih naći inspiraciju.

​"Ja još nisam ni svjesna svega. Par dana ću malo odmoriti s obitelji, ali nadam se da će me trener vrlo brzo zvati na trening​", izjavila je Kninjanka Jelić.

Brončani Toni Kanaet posebno je bio zahvalan treneru koji je, kako je kazao, vjerovao u njega i zajedno s njim za to radio cijeli život. "Medalja je rezultat cijelog kluba, svih trenera i sparing partnera", rekao je Kanaet.

30.07.201., Kastela - Docek splitskih olimpijaca, Matee Jelic i Tonija Kanaeta u zracnoj luci Split. Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Trener Toni Tomas je podsjetio da su, kada su osnovali klub, željeli da Split bude prepoznatljiv po tekvondou te da na svakim olimpijskim igrama uzmu bar jednu medalju.

"U Riju nismo imali ni jednu, a sada imamo dvije. U klubu smo svi entuzijasti. Izgradili smo vrijednosti koje su nas dovele do ovoga", rekao je Tomas.

30.07.201., Kastela - Docek splitskih olimpijaca, Matee Jelic i Tonija Kanaeta u zracnoj luci Split. Photo:Ivo Cagalj/PIXSELL
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Kanaetov trener Veljko Laura je rekao da ne voli puno pričati za medije, dodavši da dok god Tomas stoji tu i priča o tekvondou, on će šutjeti jer njegova je uvijek zadnja, pa neka tako bude i danas.

Nakon spektakla u Splitu, Mateu je posebna atmosfera dočekala u rodnom Kninu. Stigli su njeni najbliži, dobila je poklon, bili su i Zaprešić Boysi, a kninska kraljica Matea bila je posebno emotivna.

>> Pogleajte doček Matee Jelić u Kninu:

Komentara 2

Avatar Ričard
Ričard
11:13 31.07.2021.

Kninska kraljica

ER
EroK
06:21 01.08.2021.

Bravo Mateica, naš ponos i kraljica! Neka pati koga smeta, mi imamo najbolje i najšesnije cure svijeta!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije