Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 146
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

Zinedine Zidane protiv Spursa kreće s Lukom Modrićem

Zinedine Zidane
Foto: Reuters
1/7
16.10.2017.
u 19:34

Realov trener izjavio je kako Mateo Kovačić još nije zaliječio ozljedu

Trener europskog nogometnog prvaka Real Madrida Zinedine Zidane rekao je u ponedjeljak kako je ozlijeđenom hrvatskom reprezentativcu Mateu Kovačiću potrebno još vremena da se vrati na teren, a da Luka Modrić uvijek igra dobro.

- Mateu je potrebno još vremena, no bolje je - izjavio je Zidane na konferenciji za medije u Madridu uoči utakmice Lige prvaka protiv Tottenham Hotspura.

Kovačić, 23-godišnji vezni igrač, ozlijedio se 17. rujna na Santiago Bernabeu kada je u 25. minuti napustio teren protiv ciparskog APOEL-a u prvom kolu Lige prvaka.

Drugi hrvatski vezni igrač u kraljevskom klubu, 32-godišnji Luka Modrić, u utorak bi protiv Tottenhama trebao početi od prve minute nakon što se u subotu ostao na klupi u prvenstvenoj utakmici protiv Getafea.

- Naravno da Modrićevu kvalitetu svi poznajemo, kada igra to radi jako dobro. No kada igraju ostali, također tražimo rupe i rješenje kako bismo pobijedili - rekao je Zidane.

Modrić je igrao za Tottenham od 2008. do 2012. kada je prešao u Real Madrid.

Nakon dva kola Real Madrid i Tottenham imaju po šest bodova dok su Borussia Dortmund i APOEL bez bodova.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije