Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 27
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Četvrtfinale

Ronaldove škarice za povijest: Real protutnjao Torinom

Ronaldove škarice za povijest: Real protutnjao Torinom
Foto: Reuters/Pixsell
03.04.2018. u 22:36

U prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka u Torinu madridski Real pobijedio je Juventus s 3:0, dva pogotka zabio je Cristiano Ronaldo (3' i 64') te Marcelo (72'). Uzvrat je 11. travnja u Madridu.

 

Luka Modrić igrao je do 82. minute za Real kada ga je zamijenio Mateo Kovačić, dok je Mario Mandžukić za Juventus u igru ušao u 69. minuti.

Cristiano Ronaldo
1/14

U drugom susretu Bayern je u gostima pobijedio Sevillu s 2:1.

Madriđani su do prednosti došli na samom početku utakmice. Već u 3. minuti Cristiano Ronaldo zatresao je Buffonovu mrežu nakon Iscova ubačaja s lijeve strane.

Ovo je Realovu napadaču bio najbrži pogodak u Ligi prvaka. Juventusova vratarska legenda ponovno neće mirno spavati.

– Imao sam sreću da igrati protiv Brazilca Ronalda, protiv Zlatana Ibrahimovića, no Cristiano Ronaldo skida rekord za rekordom i stalno me zadivljuje. Kad znam da ću se suočiti s Ronaldom, noćima ne spavam – kazao je kapetan Juventusa Buffon uoči utakmice i kao da je znao da će mu Portugalac ponovno zabiti i srušiti još jedan rekord.

Naime, Cristiano Ronaldo postao je prvi igrač u povijesti Lige prvaka koji je postigao barem jedan pogodak u deset utakmica u nizu (15 ukupno).

Juventus se pokušavao oporaviti od šoka, ali njihovi napadi bili su bez konkretne završnice. Prvu odličnu priliku domaća momčad imala je u 23. minuti kada je nakon Dybalina ubačaja, Higuain skrenuo loptu, ali je Realov čuvar mreže Navas čudesno obranio.

Bila je to najbolja prilika za Juventus u prvom poluvremenu. Treba izdvojiti i pokušaj Kroosa iz 43. minute kada je s 18 metara pogodila u gredu. 

U 50. minuti Cristiano Ronaldo bio je blizu i drugog pogotka, ali je njegov pokušaj prošao kraj Buffonovih vrata. No 14 minuta poslije Portugalac je zabio svoj drugi pogodak na utakmici i to škaricama. Bio mu je to 39. gol ove sezone i najbolji je strijelac iz svih liga petice.

Od 66. minute Juventus je igrao s igračem manje. Drugi žuti, odnosno crveni karton dobio je Dybala.

U 72. minuti Marcelo je nakon asistencije Cristiana Ronalda zabio za 3:0. U 87. minuti Mateo Kovačić je pogodio gredu s vrha šesnaesterca.

Komentara 21

Avatar siva_sova
siva_sova
23:38 03.04.2018.

modrić je mozak reala

Avatar Idler 3
Idler 3
21:47 03.04.2018.

Real bolji, Juve na trenutke bljesne....i to je to.

IS
isuskris3
23:00 03.04.2018.

buffon rupa od golmana

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije