Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
VELIKA ŠTETA

Željko Kopić otkrio detalj koji je Dinamu presudio da ne prođe Sevillu: To nas je koštalo

GNK Dinamo i FC Sevilla u uzvratu šesnaestine finala UEFA Europske lige
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/5
24.02.2022.
u 21:16

- Sevilla ima kvalitetu i ne možeš dominirati u svim segmentima u kojima želiš. U trećoj trećini napada nam je nedostajala prava lopta kako bismo bili opasniji i bolji.

Trener Dinama Željko Kopić može biti zadovoljan prikazanim nakon pobjede 1:0 nad Sevillom, ali istovremeno je tužan što njegova momčad nije prošla u osminu finala Europske lige.

- Nedostajao je taj jedan pogodak, ali naglasio bih zadovoljstvo i pohvalio sve igrače, što se tiče hrabrosti, intenziteta, taktičkog plana, igre prema naprijed... Šteta, tih nekoliko minuta dekoncentracije nas je koštalo, ali moramo ići dalje - izjavio je Kopić za Arena Sport i nastavio:

- Sevilla ima kvalitetu i ne možeš dominirati u svim segmentima u kojima želiš. U trećoj trećini napada nam je nedostajala prava lopta kako bismo bili opasniji i bolji.

Pogodak je stigao u trenucima kad je Sevilla dominirala.

24.02.2022., stadion Maksimir, Zagreb - Uzvratna utakmica sesnaestine finala UEFA Europske lige, GNK Dinamo - FC Sevilla. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

- Protiv nje treba igrati u dvije varijante, kroz niski blok ili kroz napade na loptu. Čim smo malo "iscurili", oni bi to pokušali iskoristiti. Zato je naglasak bio na igračima s klupe, da se nametnu i budu opasni prema naprijed. Mislim da smo zasluženo potom došli do jedanaesterca i da smo nakon njega bili bolji.

Igrači s klupe uistinu su bili sjajni, pokazali su se kao prevaga.

- To su igrači Dinama i nije da su sad iznenada dobili priliku. Jako dobro treniraju, imaju kvalitetu i dobivat će bolju minutažu jer su to zaslužili.

Sad slijedi Osijek i treba nekako Sevillu staviti po strani.

- Moje povjerenje u ovu momčad je bezuvjetno. Naravno da će nas ova pobjeda podići, ali cijeli ovaj period su dečki odlični.

>>> Sevilla u nekoliko minuta slomila Dinamo

Komentara 5

ST
stefj
21:48 24.02.2022.

U prvoj utakmici (kao i onoj s Lokomotivom) Jurić u napadu i Petković u vezi su bili greška. Uz to, Petkoviću nedostaje utakmica... Da je odigrao s Toličem ili Bulatom u Španjolskoj, to bi izgledalo puno bolje... Emreli je isto bez utakmica i treninga, to se jako vidi. Za njega je definitivno prerano da ulazi u utakmicama...

Avatar mlijeko
mlijeko
21:38 24.02.2022.

Izgubio si ti prvu utakmicu s Petkovićem i Jurićem u napadu. Da su ti igrali Menalo i Tolić bila bi to druga pjesma i drugi rezultat.

DM
drazen.muhvic
08:15 25.02.2022.

Presudilo je to što je što je Dinamo igrao prvih sat vremena sa igračem manje na terenu...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije