Naslovnica Sport HNL

Kopić: Sada sam najveći navijač i vojnik Hajduka

Ovaj 40-godišnji Osječanin tako nije bio dugo bez posla nakon što je smijenjen u Slaven Belupu
14. studenoga 2017. u 15:53 9 komentara 377 prikaza
Pogledajte galeriju 1/8

Detalji u pregovorima Hajduka i Željka Kopića koji su još postojali u nedjelju brzo su završeni i u ponedjeljak ujutro Kopić je predstavljen kao novi trener splitskog prvoligaša.

Gorica - Rijeka HRVATSKI KUP Rijeka je protiv Gorice prekinula loš niz i izborila četvrtfinale

Ovaj 40-godišnji Osječanin tako nije bio dugo bez posla nakon što je smijenjen u Slaven Belupu. Zasad ne znamo koliko su ovakvim izborom trenera zadovoljni oni najvažniji, navijači. Koji su, uostalom, značajan odlučujući, ako ne i presudan faktor u Hajduku.

Dinamo mi nije hipoteka

Komentari navijača na društvenim mrežama zasad nisu baš briljantni za novog stratega, među ostalim spočitavaju mu da je Mamićev čovjek.

1 / 6
Željko Kopić

No Kopić je na predstavljanju bio mudar, nije se došao busati navijačkom iskaznicom Hajduka, već je istaknuo:

– Osijek je moj rodni grad, u Dinamu sam igrao u kadetima i juniorima, postao reprezentativac i to je uspomena koja je u meni jaka i koja me ispunjava ponosom. Sada sam u domu Hajduka, u domu Torcide, u domu svih ljudi koje Hajduk zbližava i od ovoga trenutka sam najveći navijač i vojnik ovoga kluba. I to je jedino što me zanima. Svoj rodni Osijek i Dinamo u kojem sam igrao ne smatram hipotekom. Ponosan sam i na svoj rodni grad i na sve klubove u kojima sam igrao, a vjerujem da ću nakon odlaska s Poljuda isto tako biti ponosan na ono što ću ovdje napraviti – kazao je otvoreno Kopić.

Zlatko Dalić i Davor Šuker IZBORNIK OSTAJE Dogovorili se! Šuker potvrdio da Dalić vodi reprezentaciju u Rusiji

Na kraju, kao i o svakom treneru, sudit će rezultati. Vremena nema, već za vikend ga očekuje Istra i Kopić bi u Hajduku rado ponovio ono što je Zlatko Dalić napravio s reprezentacijom. Za to ima i šanse, Hajduk dosad nije bio dobar i već neke promjene, prave ideje mogu odmah donijeti pomak.

Vraća se Said

No, da bi Kopić postao poljudski Dalić, smetati bi mu mogao kadar igrača, njihova kvaliteta. Mladi stručnjak tek treba dubinski vidjeti koji igrači mogu odgovoriti njegovim zahtjevima.

1 / 7
Šibenik - Hajduk

– Osjećam veliko poštovanje, veliku odgovornost prema ovom poslu, dat ću sve kako bih prenio svoje ideje i napravio momčad onako kako želim da izgleda, ali i kako žele svi oni koji vole i poštuju Hajduk. Razgovarali smo o statusu svih igrača i zaključili da nam se na raspolaganje stave svi igrači, uključujući i Saida, pa ćemo nakon određenog vremena vidjeti kako će svaki od njih odgovarati na zadatke. Želim gledati napadački, agresivan Hajduk, ali i Hajduk koji može povezati svoje noge, srce i glavu; koji će se baciti na glavu za pravi učinak, ali i imati dovoljno taktičke discipline da usmjerava tijek utakmice – kazao je Kopić na svom predstavljanju u Poljudu, a trenerski debi imat će u nedjelju u Puli s Istrom.

Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo Uz vatrene Idete na SP u Rusiju? Onda morate znati što je navijačka putovnica i ove važne detalje Hrvatska nogometna reprezentacija slavila je zasluženi plasman na Svjetsko prvenstvo Dogovor Evo kako će igrači i stožer raspodjeliti nagradu za plasman na SP Ante Čačić BIVŠI IZBORNIK Ante Čačić: To me strašno boli! Ne želim da se ikad više dogodi
  • General_U:

    sritno kopiću i hajduku,ali bojim se da s ovim igračkim kadrom treće misto će biti uspjeh...

  • zg4ever:

    Di si bili .......mi se smijemo hihihihihihi.......cirkus je prošlost. Hajduk je sadašnjost.

  • cunda1957@gmail.com:

    Moj Kopiću najgore u životu je lagati sama sebe pa u tebi teče plava dinamova krv di je sad ta torcida da to potra što prija kod toliko ajdukova kadra i toliko ajdukovaca. Živio moj Dinamo iako bi sritniji da ... prikaži još! mu nije tako ime!!!