Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 166
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Split

Kopić: Sada sam najveći navijač i vojnik Hajduka

14.11.2017.
u 15:53

Ovaj 40-godišnji Osječanin tako nije bio dugo bez posla nakon što je smijenjen u Slaven Belupu

Detalji u pregovorima Hajduka i Željka Kopića koji su još postojali u nedjelju brzo su završeni i u ponedjeljak ujutro Kopić je predstavljen kao novi trener splitskog prvoligaša.

Ovaj 40-godišnji Osječanin tako nije bio dugo bez posla nakon što je smijenjen u Slaven Belupu. Zasad ne znamo koliko su ovakvim izborom trenera zadovoljni oni najvažniji, navijači. Koji su, uostalom, značajan odlučujući, ako ne i presudan faktor u Hajduku.

Dinamo mi nije hipoteka

Komentari navijača na društvenim mrežama zasad nisu baš briljantni za novog stratega, među ostalim spočitavaju mu da je Mamićev čovjek.

1/6

No Kopić je na predstavljanju bio mudar, nije se došao busati navijačkom iskaznicom Hajduka, već je istaknuo:

– Osijek je moj rodni grad, u Dinamu sam igrao u kadetima i juniorima, postao reprezentativac i to je uspomena koja je u meni jaka i koja me ispunjava ponosom. Sada sam u domu Hajduka, u domu Torcide, u domu svih ljudi koje Hajduk zbližava i od ovoga trenutka sam najveći navijač i vojnik ovoga kluba. I to je jedino što me zanima. Svoj rodni Osijek i Dinamo u kojem sam igrao ne smatram hipotekom. Ponosan sam i na svoj rodni grad i na sve klubove u kojima sam igrao, a vjerujem da ću nakon odlaska s Poljuda isto tako biti ponosan na ono što ću ovdje napraviti – kazao je otvoreno Kopić.

Na kraju, kao i o svakom treneru, sudit će rezultati. Vremena nema, već za vikend ga očekuje Istra i Kopić bi u Hajduku rado ponovio ono što je Zlatko Dalić napravio s reprezentacijom. Za to ima i šanse, Hajduk dosad nije bio dobar i već neke promjene, prave ideje mogu odmah donijeti pomak.

Vraća se Said

No, da bi Kopić postao poljudski Dalić, smetati bi mu mogao kadar igrača, njihova kvaliteta. Mladi stručnjak tek treba dubinski vidjeti koji igrači mogu odgovoriti njegovim zahtjevima.

1/7

– Osjećam veliko poštovanje, veliku odgovornost prema ovom poslu, dat ću sve kako bih prenio svoje ideje i napravio momčad onako kako želim da izgleda, ali i kako žele svi oni koji vole i poštuju Hajduk. Razgovarali smo o statusu svih igrača i zaključili da nam se na raspolaganje stave svi igrači, uključujući i Saida, pa ćemo nakon određenog vremena vidjeti kako će svaki od njih odgovarati na zadatke. Želim gledati napadački, agresivan Hajduk, ali i Hajduk koji može povezati svoje noge, srce i glavu; koji će se baciti na glavu za pravi učinak, ali i imati dovoljno taktičke discipline da usmjerava tijek utakmice – kazao je Kopić na svom predstavljanju u Poljudu, a trenerski debi imat će u nedjelju u Puli s Istrom.

Komentara 9

GU
General_U
16:25 14.11.2017.

sritno kopiću i hajduku,ali bojim se da s ovim igračkim kadrom treće misto će biti uspjeh...

DU
Deleted user
19:07 14.11.2017.

Di si bili .......mi se smijemo hihihihihihi.......cirkus je prošlost. Hajduk je sadašnjost.

CG
cunda1957@gmail.com
19:17 14.11.2017.

Moj Kopiću najgore u životu je lagati sama sebe pa u tebi teče plava dinamova krv di je sad ta torcida da to potra što prija kod toliko ajdukova kadra i toliko ajdukovaca. Živio moj Dinamo iako bi sritniji da mu nije tako ime!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije