Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ima podršku

Zekić ostaje na klupi, a Osijek se definitivno seli iz Gradskog vrta

17.03.2018.
u 12:33

Ovaj naš projekt je dugoročan – kazao je Meštrović dodajući kako su novi vlasnici od veljače 2016. u klub uložili 140 milijuna kuna

U gradnju kampa i stadiona koji će biti na novoj lokaciji uložit ćemo 40 milijuna eura. Gradit ćemo ih istovremeno i bit će završeni istovremeno. Taj novac mogli smo uložiti u pojačanja, biti prvaci za godinu dana, ali mi ne tražimo instantnu sreću. Ovaj naš projekt je dugoročan – kazao je Meštrović dodajući kako su novi vlasnici od veljače 2016. u klub uložili 140 milijuna kuna. Gradski vrt ostat će na korištenje B momčadi koja je pred plasmanom u Drugu HNL, dok će najbolja momčad igrati na potpuno natkrivenoj areni kapaciteta 12.000 mjesta lokaciju koje Meštrović zasad nije otkrio.

– Novi stadion neće biti u Gradskom vrtu zbog određenog sponzorskog ugovora koji ćemo tek obznaniti. Također, nepristupačna je lokacija, a i ne želim se dovesti u situaciju da se ne možemo iz Gradskog vrta odmah preseliti na novi stadion – kazao je Meštrović.

Povod obraćanju javnosti zapravo je bilo nezadovoljstvo dijela navijačkog puka lošijim rezultatima u posljednje vrijeme pri čemu se upire prstom u trenera Zorana Zekića. Prvi čovjek kluba, međutim, čvrsto je stao iza Zekića.

– Nema mjesta pesimizmu i negativnoj atmosferi, pa ovo je drugi najbolji rezultat Osijeka u posljednjih deset godina nakon 24 kola. Ne smije se zaboraviti da je Zekić Osječanin i da je imao hrabrosti doći u klub kada nitko drugi nije htio doći, kada klub nije imao elementarne uvjete za rad, a ja opet imam hrabrosti reći da ćemo iskorijeniti taj provincijski mentalitet. Poslije PSV-a vjerojatno bi svi od onih 16.000 ljudi koji su bili na stadionu pristali da Zekić bude doživotni trener Osijeka, a sada ga smjenjujete nakon nekoliko neriješenih rezultata – poručio je Meštrović.

 

Komentara 5

DU
Deleted user
12:58 17.03.2018.

Gospodine Mestrovicu, iz tvojih usta u bozje usi.Zelim vam puno uspjeha.Sretno!

IL
ilijan
22:14 17.03.2018.

Bravo Osijek! Da je Mamić izgradio novi Maksimir ostalo bi nešto iza njega a ovako ništa

MS
mst
20:29 17.03.2018.

dinamovac Zekića nipošto mjenjati pa osijek nije imao boljeg trenera dugo dugo godina . Što se tiče najave za gradnju kampa i stadiona iz vaših usta u božije uši . Nadam se da ćete uspjeti držim vam fige.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije