Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U BiH svi vjeruju u prvi EP

Za 40.000 kuna prodan busen koji je smetao Cristianu Ronaldu!

cristiano ronaldo
večernji.hr
12.11.2011.
u 21:02

Portugalski mediji uglavnom se bave busenom koji je smetao njihovoj zvijezdi da zatrese mrežu. Dan nakon utakmice Sušić i igrači još su optimističniji.

Travnjak je i dalje tema dana u BiH i Portugalu. Navodno je busen koji je zasmetao Cristianu Ronaldu da pogodi mrežu vratara BiH Asmira Begovića prodan za deset tisuća maraka (oko 40 tisuća kuna). Begovića je u 51. minuti tada spasilo samo čudo, odnosno krtica.

- Sada idemo u Lisabon napraviti čudo – kazao je Begović. I ostali nogometaši BiH optimistični su.

Sušić kaže kako su u svlačionici svi nakon utakmice bili dobro raspoloženi iako nisu postigli pogodak.

- Htjeli smo pobjedu. Imali smo i nekoliko šansi da pobijedimo, ali imali su i oni. Ovim ishodom možemo biti zadovoljni. 0-0 je najrealniji rezultat – kazao je Edin Džeko, kojega previše ne zabrinjava optimizam Portugalaca.

- Možda Portugalci misle da će im u Lisabonu biti lakše jer je bolji teren, ali i mi znamo igrati na boljem terenu, pokazali smo tu i u Francuskoj. Još uvijek je sve otvoreno - kazao je Edin Džeko, koji se jako trudio, ali je rubrika strijelci u zapisniku utakmice ostala prazna.

>>Cijeli tekst pročitajte u nedjeljnom tiskanom izdanju Večernjeg lista<<

Ključne riječi

Komentara 2

Avatar Idler 3
Idler 3
22:44 12.11.2011.

Sretno vam bilo Bosanci no ja se ipak ne bi kladil na vas. Naime taj isti C. Ronaldo je prevelik medijski mamac i previše se love vrti oko njega. Njegovo ne nastupanje na velikom natjecanju je samim time i gubitak za UEFA-u, FIFA-u i ostale !!!

MA
mastif
16:24 13.11.2011.

nadam se da će ih portugal razbiti jer su bosanci napravili isto što i berači paprika nama... ako su tehnički slabiji, unerede teren i igraju seljački.. makedoncima nikad neću oprostiti vrijeđanje sa one utakmice iako su mi dotad bili simpatični.. sad sam sretan zbog njih jer još dugo neće vidjeti veliko natjecanje..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije