Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'On je div'

“Wonderboy” uz Miočića: Stipe je ogroman i jako je brz, pobijedit će Cormiera!

Stipe Miočić i Cro Cop
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
25.06.2018.
u 12:45

Miočić i Cormier nastupaju u glavnoj borbi UFC-a 226, 7. srpnja u Las Vegasu.

U svojim danima u teškoj kategoriji Daniel Cormier nikad nije okusio poraz, a slavio je nad imenima kao što su Josh Barnett, Franka Mir, Roy Nelson i Antonio Silva, piše Fight Site.

Iako je fizički bio manji od spomenutih boraca, Cormier je taj nedostatak nadoknađivao svojim olimpijskim hrvanjem i nemilosrdnim tempom borbe.

No uoči njegovog povratak u tešku kategoriju na UFC-u 226 gdje će 7. snage odmjeriti s prvakom Stipom Miočićem, sama vještina Cormieru neće biti dovoljna. Tako barem tvrdi bivši UFC-ov velter izazivač, Stephen Thompson koji je za Fightful.com dao svoju prognozu meča.

“Borci u UFC-u su puno krupniji nego prije, osobito današnja nova generacija. U doba Stikeforca teškaši su bili negdje otprilike Cormierove veličine. Osim onog diva, Bigfoota Silve. On je bio veći od svih.

Ali Stipe… kada stojim pokraj njega, čovječe, pa on je div! Visok je preko 1.90, jako je krupan. Pogledajte kako je građen. Ogroman je. I uz to je također brz. Odlično boksa i sjajno radi glavom. Kada pogledate njegovu borbu s Ngannouom, savršeno se kretao glavom. To mu je osiguralo pobjedu. Biram Stipu za pobjednika.”

Miočić i Cormier nastupaju u glavnoj borbi UFC-a 226, 7. srpnja u Las Vegasu.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
13:08 25.06.2018.

Stipe - još jedan sportista koji komšije baca u očaj !

Avatar dkoor
dkoor
18:47 25.06.2018.

Uh bit ce to priredba i pol! Nadajmo se dobrom Stipinom rezultatu. Pretpostavljam da ce imati tezi posao nego protiv razvikanog Ngannoua jer je Cormier jedan od onih likova za kojeg narod kaze “premazan svim mastima” i sigurno ce uvijek gledati iskoristiti i najmanju Stipinu gresku. Medutim s obzirom da dolazi iz poluteske kategorije i da je zaista znatno manjih fizickih gabarita mislim da protiv Stipe nece imati sanse ukoliko Stipe nametne svoju taktiku i ritam borbe sto on definitivno moze.

KA
KarlMoriarty
14:10 26.06.2018.

Stipe je daleko najbolji borac danasnjice, bez sumnje ce savladati DC-a u prve dvije runde. Ali najbolje mi je sto svaki put kad stave Cro Copovu sliku, nekako ga namjeste u dominantnu poziciju, kao ovu gdje se hrvaju (Stipe je neusporedivo bolji hrvac) ili kad se slikaju zagrljeni Cro Copova ruka je neprirodno na Stipinom ramenu *Stipe je znatno visi i siri).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije