Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čelnik UFC-a

White potvrdio: Holly Holm branit će titulu protiv Ronde, ništa drugo nema smisla

Holly Holm - Ronda Rousey
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
04.12.2015.
u 11:03

"Ukoliko ne bi odmah organizirali taj revanš, mislim kako bi Lorenzo Fertitta i ja slobodno mogli izgubiti svoje promotorske licence"

Dana White je potvrdio kako će Ronda Rousey dobiti automatski revanš, odnosno priliku vratiti pojas koji joj je preotela Holly Holm. Objasnio je kako smatra da ništa drugo zapravo ne bi imalo smisla, piše Fight Site.

Za predsjednika UFC-a nema apsolutno nikakve dvojbe niti druge opcije, što je svojom izjavom i potvrdio. Dovoljna referenca za to mu je što je Rousey bila neporažena i dominantna te što svijet želi vidjeti da li je bio u pitanju samo trenutak slabosti ili je Holm uistinu bolja od njega.

"Ukoliko ne bi odmah organizirali taj revanš, mislim kako bi Lorenzo Fertitta i ja slobodno mogli izgubiti svoje promotorske licence. Tako da će se ta borba sigurno dogoditi. Ne znam kada i ne znam gdje, no to je zapravo jedina moguća opcija", prokomentirao je White svoju odluku.

Nešto se tu pita i novu prvakinju, no ako je vjerovati Whiteu, Holm se s tom idejom u potpunosti slaže.

"Ronda je pobjeđivala najbolje borkinje svijeta u 14 ili 30 sekundi i naravno da zaslužuje odmah priliku vratiti naslov. A Holly Holm se također slaže s tom činjenicom", objasnio je.

Problem bi samo moglo biti predugo čekanje. Ronda je već prije borbe rekla kako namjerava uzeti pauzu sve do ljeta, radi nekih drugih obaveza. Uistinu bi bilo šteta da toliko dugo moramo čekati novu priliku da gledamo prvakinju, posebno ukoliko je ona spremna za borbu.

>>Najplaćeniji sportaš današnjice reklamira Zadar: 'Tako nešto niste nikad vidjeli!'

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije