Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 109
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ako mu propadne plan

West Ham želi vratiti Bilićeva suigrača - Rija Ferdinanda

'Manchester United\'s English defender Rio Ferdinand reacts during the English Premier League football match between Manchester United and Everton at Old Trafford in Manchester, north-west England on
'ANDREW YATES'
26.10.2012.
u 11:36

Čelni ljudi West Ham Uniteda žele u klub vratiti Rija Ferdinanda, obrambenog igrača Manchester Uniteda, koji se u posljednje vrijeme razišao s Alexom Fergusonom



– Nerealno je možda očekivati da Rio Ferdinand dođe već u ovom zimskom prijelaznom roku, ali ako mu Manchester ne ponudi novi ugovor na kraju suradnje, a mi ostanemo u Premiershipu, ponudit ćemo mu suradnju. Sve ovisi, dakako o njemu, no nama bi bio itekako koristan – kazao je menadžer Sam Allardyce.

Dodajmo kako je Ferdinand za West Ham igrao od 1996. do 2000. godine te da je na svojim počecima svlačionicu dijelio sa Slavenom Bilićem.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije