Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Wenger Denilsonu: Drugi puta igraj rukom!

Denilson
AFP
11.01.2010.
u 21:02

Menadžer Arsenala Arsene Wenger priznao je da je, poučen s utakmicom protiv Evertona, svom igraču Denilsonu savjetovao da je ponekad dobro i namjerno igrati rukom.

Radi se o dvoboju 21. kola Premiershipa u kojem je Arsenal kao domaćin jedva spasio bod protiv Evertona, odigravši na Emiratesu 2-2. Baš je Brazilac Denilson zabio prvi gol za ''topnike'', a drugi je, u drugoj minuti sudačke nadoknade za konačnih 2-2, bio djelo Rosickog.

No, gosti iz Liverpoola, koji su u toj utakmici dva puta vodili, mogli su ipak pobijediti ''zahvaljujući'' 21-godišnjem Denilsonu, koji je u posljednjim trenucima osjetio bol i pao, iako ga nitko od gostujućih igrača nije faulirao. Gosti nisu izbacili loptu izvan granica igrališta, već su pokrenuli napad iz kojeg su umalo postigli pobjednički pogodak.

- Nisam bio ljut na igrače Evertona zbog toga, imali su pravo nastaviti akciju, ali sam imao što za reći Denilsonu. Poručio sam mu: ''Ako se ovo dogodi još jednom, igraj namjerno rukom''!

Novinari su prvo pomislili da se Wenger samo šali…

- Ne, ne, ovoga puta vam govorim ozbiljno. Ako moj igrač padne na pod, a nitko ga nije faulirao, ne mogu od protivničke momčadi tražiti da zaustavi kontranapad i ne pokuša zabiti gol. No, moj igrač mogao je barem igrati rukom, pa bi to bio slobodni udarac za suparnike.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije