Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rijeka

Vulić: Tražio sam od suca da bude pravedniji

'sport 03.10.2009.,Zagreb, Kranjceviceva - 10. kolo Prve HNL-e, susret izmedju NK Croatia Sesvete i NK Rijeka.Trener Rijeke Zoran Vulic nakon crvenog kartona. Photo: Antonio Bronic/VLM'
'Antonio Bronic/Vecernji list'
04.10.2009.
u 16:10

Suca Grizelja nisam ničim uvrijedio, samo sam mu rekao da bi mogao nešto dosuditi i za nas, a on mi je pokazao crveni karton - pojašnjava trener Riječana Zoran Vulić događaje s kraja utakmice Croatia Sesvete - Rijeka u Kranjčevićevoj ulici.

- Mislim da bi hrvatski suci trebali biti tolerantniji prema trenerima. Pa i igrači tijekom cijele utakmice prigovaraju sucima i traže da ili poštenije sude, ili da promijene svoju odluku. I pritom najčešće ne dobivaju ni žute, a kamoli crvene kartone. Zna se u kolikoj su mjeri treneri najodgovorniji za rezultate svoje momčadi, pa ako su ponekad i temperamentniji poput mene, mislim da bi se to trebalo više tolerirati. Zato se nadam da neće biti dodatnih sankcija za mene - zaključio je Vulić koji je nakon utakmice sa Sesvećanima produljio na dan-dva odmora u Split.

Riječani su već jučer odradili rekuperacijski trening, a onda će se i grači malo odmoriti do srijede i polaska na mini-pripreme u Krk. U subotu Riječane u Udinama čeka jaka prijateljska utakmica s renomiranim prvligašem Udineseom koji je u subotu namučio Inter u Milanu, izgubivši u posljednjim trenucima utakmice s 2:1. Udinese je trenutačno peta momčad talijanskog prvenstva, a u njihovim redovima igra i prvi strijelac talijanske lige Antonio di Natale.

Na pitanje jesu li Friulani trenutačno pravi partner Riječanima za odigravanje prijateljske utakmice, Zoran Vulić odgovara:

- Ta utakmica pokazat će nam gdje smo, i mislim da treba igrati i ovakve utkamice s objektivno logistički i igrački puno jačim momčadima. No to će biti i prilika našim igračima da vide koliko mogu protiv najjačih i koliko moraju sami, a i mi svi zajedno, još raditi na poboljšanju igre. Do tada se možda vrati i netko od ozlijeđenih (Čagalj, Križman, Đalović, op. a.), no najvažnija nam je utakmica s Osijekom u nastavku prvenstva.

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar marquis
marquis
17:08 04.10.2009.

Najprije iz Hajduka, zatim Rijeke ovo kolo, pa INter... Nislim da bi HNS trebao oplesti po džepu svakog tko obnaša neku dužnost u klubu (od čistačice Marice do direktora) i ujedino komentira suđenje. I to opaliti poput Maminja da zaboli, pa da vidimo tko će onda suce spominjat. Nemoguće da suci svve utakmice namještaju. Za koga? Kladionice? Nemojmo biti smješni, komentari igrača i trenera o suđenju samo pokazuje koliko su jadni. Nisko, jako nisko. Više ganjajte loptu i trčite, a ne valjajte se po travi očekujući da vam nešto sudi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije