Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veza Mamić - Levy

Vrsaljko ponuđen i Spursima, iako mu je konkurencija Čarli

\'Tottenham Hotspur\'s William Gallas and Luka Modric (far right) hug as they celebrate with teammates winning the tie after the final whistle Photo: Press Association/Pixsell\'
PA/Pixsell
10.03.2011.
u 19:17

Luka Modrić je preskup i najvjerojatnije će ipak ostati u Tottenhamu, gdje je plaćen 5,6 milijuna eura godišnje. Za nastup protiv Milana ocijenjen je samo skromnom peticom.

Guardian u opisu nastupa Luke Modrića u igri protiv Milana nije bio previše kritičan ("nekarakteristično povučen"), a Times, iako je u Spursima jedini dobio najlošiju peticu, uz Sandra i Pienaara, Luku je ovako rehabilitirao: "Nije imao s kime surađivati u sredini terena, ali za to je kriv Sandro, koji se nije uspio nametnuti i čuvati mu leđa".

Vedran Ćorluka je, pak, ocijenjen šesticom, uz napomenu da je premalo sudjelovao u ofenzivi zaokupljen brigom o Robinhu. U povratničkoj utakmici Čarli je ipak bio vrlo solidan...

Bolesnik sa sepsom

Utakmicu na White Hart Laneu iz svečane lože, zajedno s predsjednikom Tottenhama Danielom Levyjem, gledali su Zoran i Zdravko Mamić.

Nagađa se da je njihov posjet bio povezan s Tottenhamovim interesom za Dinamova braniča Šimu Vrsaljka, premda je i to vrlo upitno, jer Spursi na toj poziciji imaju dvojicu reprezentativaca, Škota Huttona i našega Ćorluku.

Još od kraja prošle godine zna se da je Vrsaljko na meti Manchester Uniteda i Chelseaja, u kojima konkurencija na njegovoj poziciji i nije tako jaka, a prvi pritisak na Dinamo zbog Šime radio je Arsenal. Očekuje se da će talentirani branič već prije kraja sezone biti prodan, najmanje za 10 milijuna eura.

– Ništa konkretno o Vrsaljku nije dogovoreno, premda sve vodi prema prodaji, jer klub je na to prisiljen. To je kao da liječnik bolesniku sa sepsom ponudi izbor: "Ili ću vam amputirati nogu ili ćete umrijeti" – slikovit je bio Dinamov predsjednik Mirko Barišić.

Fergie neće sa Spursima

Druženje Mamića i Levyja otvara i špekulacije o prodaji Luke Modrića, premda je teško očekivati da bi čak i najbogatiji europski klubovi platili 50 milijuna eura koliko traže Spursi. U Engleskoj to mogu samo Chelsea i Manchester City, dok Manchester United, čini se, za Luku nije zainteresiran. Ne zato što ga ne bi uzeo, nego zato što mu se ne posluje s Tottenhamom, jer je prije tri godine vodio mučne pregovore sa Spursima o Berbatovu.

Lukina realnost trenutačno je ostanak u Tottenhamu, što i nije loša opcija s plaćom od 5,6 milijuna eura godišnje.

Komentara 3

HR
hrvatin
19:48 10.03.2011.

Manchester nije zainteresiran za modrica jer mu se ne pregovara za tottenhamom,hahaha,koja glupost.Manchester nije zainteresiran za modrica,kao ni chelsea,je znaju da ne valja! Da je messi u pitanju i te kako bi im se pregovaralo.Nisu ludi platiti 50 miliijuna za modrica koji da jedan gol u 5 godina i jednu asistenciju,nema udarca ni driglinga,ni centarsuta,nista...Oslobadja se odmah lopte kratkim pasevima jer nezna sto bi s njom.Propaganda cuda radi pa je tako i ovaj put.Corluka igra kao svicarski sat,rakitc,pranjic...nitko ih ne spominje,Kranjcar,nogometni virtuoz pa ga ni na klupi nema..Neka me netko podsjeti kada je modric dao veliku utakmicu.

OB
-obrisani-
20:28 10.03.2011.

hrvatin Eeeeee nemoj tako o Luki...gledao sam ga u Zrinskom...mislim da je to bilo 2003..kako je dobru partiju odradio!Dobar je naš Luka..a još kad pitaš Mamića onda je najbolji na kugli zemaljskoj..i još malo dalje!!!

Avatar Castro
Castro
11:52 11.03.2011.

hrvatin, ja vjerujem da je slab vid zajeb*** stvar ...al nema veze, \" ne ljuti se covjece\" je tvoj maximum od igara, ostalo je ipak pretesko. Nego, tko je Kranjcar, mislis na Cicu ili Niku ?? Ma ne igraju niraju ni jedan. Al su fini ljudi. Modric ostaje u Tottenhamu jedino ako ga flak ne ponudi zvezdi ili ako ga hrvatin ne dovede u svoj staracki dom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije