Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nogometaš biznismen

Vratar Krešić u Frankfurtu predstavio vina

dario krešić
Foto: Fenix Magazin
12.11.2013.
u 10:45

Riječ je o vinima vinarije iz Šarengrada na Fruškoj Gori blizu Vukovara kojom upravlja njegov otac Franjo.

Dario Krešić, igrač moskovskog Lokomotiva i suigrač Vedrana Ćorluke, proveo je trodnevni odmor u Frankfurtu. Budući nije dobio poziv novog izbornika Nike Kovača, 29-godišnji Vukovarac u Frankfurtu je spojio odmor i privatni posao. U Klubu Diva, za odabrano društvo, predstavio je vina Podruma Krešić, piše Fenix Magazin.

Riječ je o vinima istoimene vinarije iz Šarengrada na Fruškoj Gori blizu Vukovara kojom upravlja njegov otac Franjo. Na 16 hektara vinograda, Krešići svake godine proizvedu oko 150 tisuća boca vina.

Uz vrunske graševine i shardonnay, Vinarija Krešić pokušava na njemačko tržište plasirati i crno vino Cabarnnet Sauvignon iz srijemskog Vinogorja.

Cijeli članak pročitajte ovdje.

>>Jurčević: Dario Krešić riješio bi sve Dinamove vratarske probleme!

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije