Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 7
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ODUŠEVLJENI POSLOM

Volonteri: Šuker nam je obećao ulaznice za El clasico

davor šuker
Davor Puklavec/Pixsell
VL
Autor
Antonela Vukorepa/VLM
23.03.2013.
u 21:21

Iako je odlučio ne platiti mladima koji su pomagali oko utakmice, predsjednik HNS-a ipak će učiniti nešto kako bih nagradio

Vrijedni su proteklih dana bili i HNS-ovi volonteri, čiji je angažman za utakmicu protiv Srbije postao slučaj zbog činjenice da za svoj posao neće dobiti baš nikakvu novčanu naknadu.

- Nama je bilo zaista odlično iako se svašta priča. Dobili smo hranu, prijevoz, opremu i priliku da gledamo utakmicu uživo što toliki Hrvati nisu mogli. Što će nam veća nagrada od od toga - kazala je volonterka Marija (23).

Nekoliko dana prije predsjednik HNS-a Davor Šuker održao je za njih 70-ak motivacijski govor.

- Svi smo se fotografirali s njim, a on nam je obećao, ako ikad budemo u Španjolskoj za vrijeme El Clasica, da mu se samo na vrijeme javimo i da će nam osigurati ulaznice - dodala nam je Marija.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije